Γιάννης Λύρας: «Η 93χρονη έκανε κίνηση εκφοβισμού στο 3,5 ετών παιδί μου»

Ο πλαστικός χειρουργός εξηγεί γιατί έκανε μήνυση στην ηλικιωμένη

Για κίνηση εκφοβισμού κατά του μικρού παιδιού του από την ηλικιωμένη γειτόνισσά του έκανε λόγο ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας / Βίντεο Mega

Για τη δικαστική περιπέτεια που είχε με την ηλικιωμένη γειτόνισσά του μίλησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας. Όπως υποστήριξε, η 93χρονη έκανε «κίνηση εκφοβισμού» στο τρεισήμιση ετών παιδί του, κάτι που συνέβαινε τακτικά.

Γιάννης Λύρας: «Της έκανα μήνυση γιατί παρενοχλούσε το τρίχρονο παιδί μου»

Τα χέρια έδωσαν τελικά ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας και η ηλικιωμένη γειτόνισσά του, μετά τη δικαστική διαμάχη και τις εκατέρωθεν μηνύσεις. Η 93χρονη κατήγγειλε ότι χειροδίκησε σε βάρος της μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό, κάτι που ο κ. Λύρας διέψευσε.

Τελικά η υπόθεση δεν οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, με τις δύο πλευρές να αποσύρουν τις μηνύσεις τους.

Γιάννης Λύρας: «Η 93χρονη έκανε κίνηση εκφοβισμού στο 3,5 ετών παιδί μου»

Για εκφοβισμό του τρεισήμιση ετών παιδιού από την ηλικιωμένη γειτόνισσά του έκανε λόγο ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας / Φωτογραφία αρχείου NDP

Λύρας: «Η 93χρονη έκανε κίνηση εκφοβισμού στο 3,5 ετών παιδί μου»

Από την πλευρά του, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός υποστήριξε ότι έκανε μήνυση στην ηλικιωμένη επειδή παρενοχλούσε το ανήλικο παιδί του.

Εγώ κάλεσα την αστυνομία, γιατί υπήρξε μία σκηνή εκφοβισμού του παιδιού από την 93χρονη.

Μιλώντας στο Mega για το περιστατικό, ο κ. Λύρας υποστήριξε: «Το Σάββατο όλη μέρα βρισκόμουν εκτός της οικίας μου και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ήμουν στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Επέστρεψα στο σπίτι μου μαζί με την αστυνομία, που εγώ κάλεσα, γιατί υπήρξε επεισόδιο κατά τη διάρκεια της απουσίας μου με το παιδί μου, το οποίο συνοδευόταν από τον παππού και τη μητέρα του. Όταν εισήλθαν στο σπίτι υπέστησαν μία σκηνή εκφοβισμού του παιδιού από την 93χρονη. Εκείνοι με ειδοποίησαν τηλεφωνικά κι εγώ αμέσως κάλεσα την αστυνομία, καθώς υπήρχε ιστορικό εκφοβισμού του παιδιού από την κυρία, που δεν πιστεύω ότι είχε κακή πρόθεση, αλλά στα 93 χρόνια υπάρχουν πολλές εμμονές».

«Όταν εγώ κάλεσα την αστυνομία ήρθαν μαζί μου στην οικία μου κι εκεί εισερχόμενος έζησα κι εγώ μία σκηνή λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί πήραν την κυρία και έφυγαν, πήγαν στο ΚΑΤ γιατί ζήτησε να εξεταστεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top