Γιάννης Λύρας: «Της έκανα μήνυση γιατί παρενοχλούσε το τρίχρονο παιδί μου»

Τα βρήκαν χωρίς δίκη η ηλικιωμένη με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό

Τι δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός έξω από τα δικαστήρια, μετά τη μήνυση που του έκανε ηλικιωμένη / Βίντεο T Live

Αίσιο τέλος είχε τελικά η δικαστική διαμάχη του πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα με την 92χρονη, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό μετά από έντονο διαπληκτισμό τους. 

Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας

Ο γνωστός γατρός οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Εκεί, όμως, η ηλικιωμένη ζήτησε να μη δικαστεί ο κ. Λύρας, το δικαστήριο απέσυρε την υπόθεση και οι δύο τους έδωσαν τα χέρια.

Γιάννης Λύρας

Ο Γιάννης Λύρας και η ηλικιωμένη γειτόνισσά του τα βρήκαν στο δικαστήριο / Φωτογραφία αρχείου NDP

Από την πλευρά του, ο πλαστικός χειρουργός διέψευσε την 92χρονη και υποστήριξε ότι ουδέποτε τη χτύπησε, όπως είπε η ίδια. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο εκείνος έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον της για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού του.

«Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από τον Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Αυτό το φόβισε το παιδί. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμα μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση, γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη», δήλωσε έξω από τα δικαστήρια ο Γιάννης Λύρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top