Μενίδι: Εντοπίστηκαν σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Τρόμος για γονείς και εκπαιδευτικούς οι συχνοί πυροβολισμοί

Όχι μία, αλλά πέντε σφαίρες από αδέσποτους πυροβολισμούς, εντοπίστηκαν το πρωί στο σχολείο όπου είχε χάσει τη ζωή του ο μικρός Μάριος το 2017 στο Μενίδι. Το γεγονός ξυπνά εφιαλτικές μνήμες σε γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ασέλγεια 4χρονου: Επτά χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον γιο της babysitter

Την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του 6ου Δημοτικού σχολείου μετά από τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εντόπισαν στο προαύλιο πέντε βολίδες από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μιλάμε για σφαίρες των 9 χιλιοστών.

Στο σχολείο αυτό πριν από έξι χρόνια είχε χάσει τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος την ώρα που συμμετείχε σε σχολική γιορτή. Ένα γεγονός που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Περισσός: Διώξεις στους τέσσερις δράστες για το μαχαίρωμα 16χρονων

Όπως καταγγέλλουν γονείς αλλά και κάτοικοι της περιοχής, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά πυροβολισμών στον αέρα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρει βολίδες καρφωμένες στους τοίχους των σπιτιών τους. 

Μάλιστα  σύμφωνα με τη μαρτυρία του δημοσιογράφου του Star, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στην περιοχή, ακούστηκαν τέσσερις συνεχόμενοι πυροβολισμοί. 

Οι βολίδες που εντοπίστηκαν μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για βαλλιστικό έλεγχο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top