Περισσός: Διώξεις στους τέσσερις δράστες για το μαχαίρωμα 16χρονων

Η επίθεση σημειώθηκε έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον Περισσό / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (23.04.23)

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών στον 19χρονο που συνελήφθη για την επίθεση με μαχαίρι σε δυο 16χρονους στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Περισσός: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε ανηλίκους στον ΗΣΑΠ

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί αύριο Τρίτη στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και έως τότε παραμένει κρατούμενος.

Οι άλλοι τρεις ανήλικοι που συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στο περιστατικό οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Ανηλίκων, η οποία τους άσκησε δίωξη για τα ίδια αδικήματα και θα δικαστούν από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων με ρητή δικάσιμο.

Νέα Ιωνία: Μαχαίρωσαν ανήλικους στον σταθμό Πευκάκια του ΗΣΑΠ

Περισσός: Πώς έγινε η επίθεση

Το Star και η Κατερίνα Ρίστα εξασφάλισαν βίντεο ντοκουμέντο που προκαλεί ανατριχίλα από το περιστατικό της άγριας βίας εναντίον των δύο ανηλίκων. Σε αυτό καταγράφεται η στιγμή που στο σημείο φτάνουν οι δυνάμεις της αστυνομίας. Ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής, που άκουσαν τις φωνές των παιδιών.

Περισσός: Ποινική δίωξη στον 19χρονο για την επίθεση με μαχαίρι

Το σημείο της επίθεσης σε ανηλίκους στον Περισσό / Φωτογραφία από βίντεο ντοκουμέντο από δελτίο ειδήσεων του Star

Πρώτο έφτασε ένα περιπολικό και ακολούθησαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν δύο 16χρονους με τραύματα στον δεξί μηρό και τους φίλους τους να προσπαθούν να τους βοηθήσουν.

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ Σαββάτου, ακριβώς έξω από τον ΗΣΑΠ στον Περισσό. Μια ομάδα 15 ανηλίκων ήρθε στα χέρια, όμως η κατάσταση ξέφυγε και βγήκαν τα μαχαίρια. 

Oι δυο ανήλικοι που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και τελικά εντόπισε και συνέλαβε τέσσερα άτομα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top