Ασέλγεια 4χρονου: Επτά χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον γιο της babysitter

Αποδοκιμασίες για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή έξω από το Στρατοδικείο

Πολίτες αλλα και συγγενείς της οικογένειας του παιδιού φώναζαν στον 28χρονο ποδοσφαιριστή «είσαι τέρας» και «παιδοβιαστής», ενώ άλλοι του πετούσαν γυναικεία εσώρουχα- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star

Ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, επέβαλε το Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων στον 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανηλίκου και κατ' εξακολούθηση.

Την ενοχή του πρότεινε νωρίτερα και ο Εισαγγελέας. 

Αγρίνιο: Ένταση στη δίκη του ποδοσφαιριστή - «Να πεθάνεις παιδεραστή!»

Η υπόθεση του Αγρινίου με κατηγορούμενο τον 28χρονο, ο οποίος εκείνο το διάστημα εκτελούσε τη θητεία του στον στρατό, είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι γιος της babysitter, η οποία κρατούσε το 4χρονο αγοράκι, τις ώρες που οι γονείς του εργάζονταν. 

Ο 28χρονος κατηγορούμενος οδηγείται στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων/ πηγή epiruspost

Ο 28χρονος κατηγορούμενος οδηγείται στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων/ πηγή epiruspost

Μάλιστα, σήμερα κατά τη δίκη του επικράτησε ένταση έξω από το Στρατοδικείο. Εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του παιδιού, αποδοκίμασαν και πάλι τον κατηγορούμενο αλλά και την οικογένειά του, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr. Στον χώρο του Στρατοδικείο υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. 

Αγρίνιο: Άφαντη στη δίκη η babysitter για την υπόθεση ασέλγειας στον 4χρονο 

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι κατά το διάστημα, που φερόταν, σύμφωνα με την καταγγελία, να ασέλγησε στο 4χρονο αγόρι, δεν είχε πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας του αγοριού.

Αγρίνιο: To χρονικό της υπόθεσης ασέλγειας σε 4χρονο από τον γιο της babysitter

Το φρικιαστικό περιστατικό ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2022, καθώς τότε ασκήθηκε η δίωξη. Η καταγγελία όμως είχε γίνει από την άνοιξη του 2021.

Το μαρτύριο για τον 4χρονο ξεκίνησε από όταν η 52χρονη babysitter άρχισε να φροντίζει το αγοράκι, τα πρωινά όσο οι γονείς του δούλευαν, σε περιοχή του Αγρινίου. Το σπίτι τους είχε κάμερες παρακολούθησης σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από την τουαλέτα. 

Αγρίνιο: Ο γιος της babysitter φέρεται να ασελγούσε σε 4χρονο αγόρι

Ξαφνικά, οι γονείς άρχισαν να παρατηρούν μια περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά του παιδιού, την οποία δεν μπορούσαν να εξηγήσουν. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί φαίνεται να επέτρεπε στον γιο της να πηγαίνει στο σπίτι και να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις στον 4χρονο.

Αγρίνιο: O ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Αγρίνιο: O ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγοράκι

Η 52χρονη φέρεται να γνώριζε και να κάλυπτε τις φρικτές πράξεις του γιου της, αλλά και να ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει.

Το παιδί κατάφερε να εκφραστεί μέσω της ζωγραφικής για την κόλαση που ζούσε. Από την πρώτη κιόλας ζωγραφιά που εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχολόγους, αποκαλύφθηκαν τα όσα βίωνε από την νταντά και τον φαντάρο γιο της. 

Αγρίνιο: Οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που σόκαραν τους γονείς του

Ο 28χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων, αφού προηγουμένως είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του.

Κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του 4χρονου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην κατοχή του βρέθηκε ένα laptop με σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο, ακόμη και με μικρά παιδιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top