«Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις γύρω από την εξαφάνιση της ηλικιωμένης στα Χανιά

«Ίσως είχαν κάποια πληροφόρηση ότι θάφτηκε η πεθερά μου σε κάποιους από τους τάφους, οπότε ήταν λίγο περίεργος ο τάφος κι ανοίχτηκε», είπε η νύφη της εξαφανισμένης Σανίκο Τσαούσι / Βίντεο: Mega

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης της Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά, στα Χανιά της Κρήτης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή.

Η πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά είχε φύγει από το σπίτι της νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να επισκεφτεί τον τραυματία γιο της, που έμενε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης - Πού κρυβόταν

Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του, σαν να άνοιξε η γη και την κατάπιε. Οι νύφες της που ακολουθούσαν, δεν είδαν το παραμικρό.

Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Μια από τις μαρτυρίες στην εκπομπή, η νύφη της αγνοούμενης, Ροζαλία Καπαράκη, ανέφερε ένα συγκλονιστικό περιστατικό, που συνέβη στο νεκροταφείο του χωριού.

«Οι γονείς του πιλότου ήθελαν τη Λυδία για να διασκεδάζουν στα γεράματα»

«Ίσως είχαν κάποια πληροφόρηση ότι θάφτηκε η πεθερά μου σε κάποιους από τους τάφους, οπότε ήταν λίγο περίεργος ο τάφος κι ανοίχτηκε. Το χώμα ήταν περίεργο πάνω στο τάφο κι έγιναν έρευνες από την αστυνομία στο νεκροταφείο», είπε, τονίζοντας πως τελικά δε βρέθηκε κάτι από την αγννοούμενη γυναίκα.

Θάσος: Έβαλε φωτιά και έκαψε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Στις 7:59 το πρωί της εξαφάνισης, κάμερα ασφαλείας συνεργείου κατέγραψε την ηλικιωμένη γυναίκα να περνά το δρόμο με κατεύθυνση το σπίτι του γιου της.

Πώς έγινε η επίθεση με χειροβομβίδα σε ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι

«Σταμάτησε εδώ στους κάδους, πέταξε τα σκουπίδια, για να περάσει απέναντι», είπε στην κάμερα της εκπομπής η νύφη της αγνοούμενης Ροζαλία, η οποία είδε και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.

Στη συνέχεια έδειξε ένα συγκεκριμένο σημείο λέγοντας: «Εδώ, στο σημείο αυτό βρήκαμε αίματα και στάλες αίματος έως και δύο μέτρα, σαν κάποιον να έσυραν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top