Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες

Πού θα βρέξει μετά το μεσημέρι

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν από το μεσημέρι μετά, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει αρκετά.

Αν και η θερμοκρασία θα παραμείνει σε καλά επίπεδα, για την εποχή, από το μεσημέρι έως το απόγευμα, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές από την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα, τμήματα της Εύβοιας, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Μακεδονία και την Θράκη θα πυκνώνουν οι νεφώσεις που θα δίνουν μπόρες και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

«Οι γονείς του πιλότου ήθελαν τη Λυδία για να διασκεδάζουν στα γεράματα»

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι καλός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική η ημέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες, όμως από το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Αττικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Πώς έγινε η επίθεση με χειροβομβίδα σε ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι

Ανάλογα θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένονται μπόρες και βροχές, κυρίως στις θερμές ώρες της ημέρας (το μεσημέρι και το απόγευμα). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακρόπολη: «Πιστεύω στη Δικαιοσύνη» λέει ο πατέρας του 18χρονου στο Star

Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 22 – 23 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, τους 17 με 20°C στα βόρεια, τους 20 με 22°C στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου στη Ρόδο και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Θάσος: Έβαλε φωτιά και έκαψε το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top