Κολωνάκι: Aθώος δηλώνει ο τερματοφύλακας- Στον ανακριτή τη Μεγάλη Πέμπτη

Τι υποστήριξε στις αρχές η 17χρονη

Ενώπιον του ανακριτή θα δώσει τις εξηγήσεις του ο γνωστός τερματοφύλακας, μετά την καταγγελία που τον βαραίνει και αφορά σε βιασμό 17χρονης στο Κολωνάκι

Κολωνάκι: Αρνείται τον βιασμό της ανήλικης ο γνωστός τερματοφύλακας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δικαστές θα ακούσουν τους ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή στις 10:30 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. 

Κολωνάκι: «Χόρεψα μαζί της και τίποτε άλλο», λέει ο γνωστός τερματοφύλακας

Ο ιατροδικαστής όμως, Σωτήρης Μπουζιάνης, που έλαβε, χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, γεννητικό υλικό και από τη 17χρονη και από τον κατηγορούμενο θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις για το τι συνέβη στο μπαρ του Κολωνακίου, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Κολωνάκι: Δίωξη στον γνωστό τερματοφύλακα για τον βιασμό ανήλικης

Ο τερματοφύλακας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κρατείται στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Δε μιλάει με κανέναν και συναντάει μόνο τον δικηγόρο του.

Ο γνωστός τερματοφύλακας σε ομάδα της Θεσσαλίας, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Ο γνωστός τερματοφύλακας σε ομάδα της Θεσσαλίας, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Κολωνάκι: Τι υποστήριξε στις αρχές η 17χρονη

«Ξεκίνησε να με αγγίζει πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα. Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Mετά από 5 λεπτά, επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, ξαναγύρισα. Μετά, λόγω της φασαρίας, δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου, προκειμένου να καταλάβει ότι δε θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και παραμέρισε το εσώρουχό μου και…»

Κολωνάκι: «Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, μέσα από το εσώρουχο»

«Το μόνο σχόλιο που μπορώ να σας κάνω είναι η δήλωση του εντολέα μου ότι είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη, είτε βία, είτε βιασμό, είτε ο,τιδήποτε άλλο από αυτά που κατηγορείται» επισήμανε ο δικηγόρος του τερματοφύλακα, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top