Κολωνάκι: «Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, μέσα από το εσώρουχο»

Τι κατέθεσε η 17χρονη στην αστυνομία

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων Star (12/04)

Τη σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι από γνωστό ποδοσφαιριστή περιέγραψε στην αστυνομία η 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης βρέθηκε στο μπαρ μαζί με συμμαθητές της. Ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε, της συστήθηκε και τη ρώτησε πόσο χρονών είναι. Εκείνη του απάντησε ότι είναι 17 και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας την άγγιξε στα οπίσθιά της πάνω από τη φούστα της. Εκείνη τον έσπρωξε και έφυγε από τον πριβέ χώρο του μπαρ, όπου την είχε προσκαλέσει ο ποδοσφαιριστής. 

Κολωνάκι: «Χόρεψα μαζί της και τίποτε άλλο», λέει ο γνωστός τερματοφύλακας

Μετά από κάποια ώρα, η 17χρονη επέστρεψε στον χώρο, καθώς εκεί είχαν παραμείνει κάποιοι από την παρέα της. Τότε ο ποδοσφαιριστής φέρεται να την πλησίασε ξανά κι έγινε πιο επιθετικός, παρά το γεγονός ότι η ίδια, όπως είπε, του είχε δείξει ότι δε θέλει να του μιλήσει. 

Η 17χρονη από το Βέλγιο περιέγραψε πώς την κακοποίησε σεξουαλικά ο ποδοσφαιριστής - Intimenews

Η 17χρονη από το Βέλγιο περιέγραψε πώς την κακοποίησε σεξουαλικά ο ποδοσφαιριστής - Eurokinissi

«Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και παραμέρισε με τα δάχτυλά του το εσώρουχό μου», φέρεται να κατέθεσε η μαθήτρια, περιγράφοντας στη συνέχεια με λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. 

Κολωνάκι: Αρνείται τον βιασμό της ανήλικης ο γνωστός τερματοφύλακας

Η ανήλικη ζήτησε βοήθεια από τους συμμαθητές της κι ένας φίλος της πήγε και την πήρε. Τους είπε τι έγινε και αποχώρησε από το μπαρ με μια φίλη της. 

Σύμφωνα με την ίδια, στις 06:00 το πρωί, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο, την κάλεσε ένας από τους φίλους της και της είπε ότι βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα γιατί έγινε ένα επεισόδιο έξω από το μπαρ. 

Κολωνάκι: Δίωξη στον γνωστό τερματοφύλακα για τον βιασμό ανήλικης

Η 17χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου αναγνώρισε τον ποδοσφαιριστή και τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίηση. 

Ζήτησε τέλος να εξεταστεί από ιατροδικαστή και την ποινική δίωξη του ποδοσφαιριστή. 

Κολωνάκι: «Τα παιδιά έδειχναν μεγαλύτερα και είχαν πιει»

Αυτόπτης μάρτυρας του καβγά με τον ποδοσφαιριστή έξω από το μπαρ μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και περιέγραψε όσα είδε. 

Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται - Eurokinissi

Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται - Eurokinissi

«Είδα το περιστατικό, ήμουν θαμώνας στο μπαρ το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Τα παιδιά δεν φαίνονταν για μαθητές, έδειχναν μεγαλύτεροι με το ντύσιμό τους. Ήταν καμιά δεκαριά από το Βέλγιο, δεν είδα τι έγινε μέσα στο σκοτάδι, όμως κατάλαβα ότι είχαν πιει αρκετά, μάλιστα βγήκαν όλα μαζί εκτός μαγαζιού. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση», είπε ο μάρτυρας. 

Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής της Super League για ασέλγεια

Πρόσθεσε ότι την ώρα που έφευγαν οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να λογομαχούν και να πιάνονται στα χέρια με τα αγόρια της παρέας των Βέλγων. 

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή άκουσαν τις φωνές των κοριτσιών και επενέβησαν, μεταφέροντάς τους όλους στο τμήμα. 

«Άκουσα τα κορίτσια να λένε στους αστυνομικούς ότι οι ποδοσφαιριστές τα ενοχλούσαν από πολλή ώρα πριν», είπε ο μάρτυρας.

Κολωνάκι: Στα κρατητήρια ο τερματοφύλακας

Σε βάρος του τερματοφύλακα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία αδικήματα, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία πήρε DNA από τα δάχτυλα και τα νύχια του ποδοσφαιριστή, ώστε να διαπιστωθεί αν ισχύουν όσα τον κατηγορεί η 17χρονη.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία υποβλήθηκε η 17χρονη μαθήτρια. 

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το μεσημέρι αναμένεται να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και το κατηγορητήριο για να ετοιμάσει την απολογία του για τη Μεγάλη Πέμπτη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top