Κολωνάκι: Αρνείται τον βιασμό της ανήλικης ο γνωστός τερματοφύλακας

Η ομάδα της Θεσσαλίας διέκοψε το συμβόλαιό του

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για την ποινική διώξη που ασκήθηκε σε γνωστό τερματοφύλακα για βιασμό

Για ασελγείς πράξεις εις βάρος νεαρής κοπέλας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι συνελήφθη γνωστός τερματοφύλακας σε ομάδα της Θεσσαλίας. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου αλλά και για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Κολωνάκι: Δίωξη στον γνωστό τερματοφύλακα για τον βιασμό ανήλικης

Η ομάδα προχώρησε αμέσως σε διακοπή του συμβολαίου του τερματοφύλακα, καθώς επίσης και του συμπαίκτη του που ήταν μαζί του στο μπαρ.

«Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι τη βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο» υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

O γνωστός τερματοφύλακας που αγωνιζόταν σε ομάδα της Θεσσαλίας/ Eurokinissi Οικονόμου Βασίλης

O γνωστός τερματοφύλακας που αγωνιζόταν σε ομάδα της Θεσσαλίας/ Eurokinissi Οικονόμου Βασίλης

Όλα έγιναν χθες βράδυ όταν ο τερματοφύλακας διασκέδαζε σε μπαρ στο Κολωνάκι. Παραδίπλα ήταν μια παρέα ανήλικων Βέλγων μεταξύ αυτών και η καταγγέλλουσα. Η κοπέλα κατηγόρησε τον τερματοφύλακα ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από την παρέα της, του επιτέθηκαν. Κλήθηκε η αστυνομία και όλοι μαζί πήγαν στο τμήμα. σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Εκεί το κορίτσι αποκάλυψε τι είχε συμβεί και κατέθεσε μήνυση. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον ποδοσφαιριστή αλλά και σε έναν 18χρονο φίλο της κοπέλας, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρι. Βέβαια λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος. 

Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής της Super League για ασέλγεια

Ο γνωστός τερματοφύλακας, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, πήγε σήμερα στον εισαγγελέα και τη Μεγάλη Πέμπτη θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top