Τέμπη: Kατέθεσαν ο πρώην σταθμάρχης Βόλου και η σταθμάρχης Λάρισας

Άνοιξε νέος κύκλος καταθέσεων από τον Εφέτη ανακριτή

Το ρεπορτάζ της Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ο Eφέτης ανακριτής άνοιξε σήμερα νέο κύκλο καταθέσεων, ξεκινώντας από τον πρώην σταθμάρχη Βόλου, Γιώργο Αποστολέρη και τη σταθμάρχη Λάρισας, Αγάθη Γκούμα, προκειμένου να ρίξει φως σε όλες τις παραμέτρους του δυστυχήματος των Τεμπών.

Τέμπη: «Δεν ήταν αριθμοί αλλά άνθρωποι με τη δική τους ιστορία​​​»

Στόχoς του είναι να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία και την ασφάλεια του σιδηροδρόμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του Star στη Θεσσαλία, Δήμητρας Τζιότζιου. 

Ο πρώην σταθμάρχης Βόλου επισήμανε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και υποδομές στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Μίλησε για εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και τόνισε πως αν υπήρχε το σύστημα τηλεδιοίκησης, που δε λειτουργεί εδώ και χρόνια, το λάθος του σταθμάρχη θα είχε αποφευχθεί. 

Τέμπη: Η στιγμή που το Intercity περνά από το σημείο της τραγωδίας

Τη δική της άποψη κατέθεσε και η Αγάθη Γκούμα που γνώριζε τον προφυλακισμένο σταθμάρχη , αφού δούλευαν πάνω στο ίδιο πίνακα χειρισμού, αναφέροντας μάλιστα ότι τις τέσσερις προηγούμενες μέρες πριν το δυστύχημα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη εκείνο το βράδυ, όπως είπε.

Σημαντική θα είναι και η κατάθεση του σταθμάρχη των Παλαιοφαρσάλων, Γιώργου Ζήνδρου, την Τετάρτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top