Το μαρτύριο ενός 13χρονου στην Κρήτη - «Ο μπαμπάς με πήγαινε στον στάβλο»

Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για τον βιασμό του γιου τους

«Δεν έχει δικαίωμα να λέγεται πατέρας αυτός. Κανένας από αυτούς». Αυτά είναι τα λόγια μιας μητέρας δύο παιδιών από ένα χωριό του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονο γιου τους. 

Η γυναίκα, μιλώντας στη Ρία Τσοχαντάρη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του πρώην συζύγου της. «Ερχόταν μεθυσμένος και με βίαζε, με χτυπούσε, με έσπρωχνε», είπε η γυναίκα με φωνή που έσπαγε. 

Κρήτη: «Δεν υπάρχει εύρημα αντικειμενικό σε βάρος του λυράρη»

Στη συνέχεια περιέγραψε πως τα παιδιά της δεν ήθελαν να έχουν επαφή με τον πατέρα τους και δεν μπορούσε να εξηγήσει τον λόγο. «Ο μικρός υπνοβατούσε, έβρεχε το κρεβάτι του, είχε φοβίες. Είχε εξομολογηθεί στη νονά του όσα συνέβαιναν. Η κόρη μου, που είναι μεγαλύτερη, τα ήξερε. Είχαν αποφασίσει από κοινού τα παιδιά να μη μου πουν τίποτα για να με προστατεύσουν», εξήγησε.

Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους

Κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του γιου τους

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η γυναίκα, ο 13χρονος γιος της αποκάλυψε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μαμά, ο μπαμπάς με πήγαινε στον στάβλο, έβαζε τα ζώα να κάνουν την πράξη και τους έλεγε: “έτσι θέλω να γίνεις κι εσύ σαν τον τράγο”. Του έπαιρνε ένα παιχνίδι 2 ευρώ από το μπακάλικο για να κρατήσει τη σιωπή του. “Αυτά είναι αντρικά πράγματα , του έλεγε, δε θα τα πεις στη μαμά. Θέλω να σε μάθω να είσαι άντρας”».

«Έβαζε το παιδί μαζί του στο κρεβάτι, όταν πήγαινα την κόρη μου στα αγγλικά. Τους έβρισκα πάντα στο κρεβάτι», ήταν η συγκλονιστική περιγραφή της μάνας. 

Για τη σχέση του πρώην συζύγου της με την κόρη τους, περιέγραψε πως ο πατέρας έβγαζε θυμό και επιθετικότητα απέναντι στο κορίτσι. «Έχει εμμονή με μένα, παρακολουθεί το σπίτι που μένουμε και δημιουργεί προβλήματα». Όπως αποκάλυψε, μετά από καβγά που είχε με την κόρη τους, ο πρώην σύζυγος τής είπε: “Αν μιλήσεις, θα σκοτώσω τη μάνα σας”. «Με έχει χτυπήσει άσχημα μπροστά στα παιδιά», πρόσθεσε. 

'Εδιωχνε τους γονείς την ώρα του ιδιαίτερου και ασελγούσε στο παιδί τους

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας καταδικάστηκε πρωτόδικα για ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο και γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση με συγγενή α’ βαθμού σε 11 χρόνια φυλάκισης, τα οποία με τον συμψηφισμό έγιναν 9 χρόνια. Η ποινή είχε ανασταλτικό χαρακτήρα κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. 

Δικηγόρος πατέρα: «Πρόκειται για σκευωρία» 

Ο δικηγόρος του πατέρα, Μενέλαος Ξυλούρης, υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Μέχρι το Εφετείο, ο εντολέας μου είναι και τεκμαίρεται αθώος […]. Στη μικρή αυτή κοινωνία, άπαντες οι κάτοικοι υποστηρίζουν τον φερόμενο ως θύτη». Ακόμη, υποστήριξε ότι πλήθος συγχωριανών τους παρουσιάστηκαν στο πρωτόδικο δικαστήριο και τρεις γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο κουμπάρες του ζευγαριού, εξέφρασαν εμπράκτως την υποστήριξή τους.

«Όσοι γνωρίζουν την υπόθεση, δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για σκευωρία», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο κατηγορούμενος διατηρεί φιλικές σχέσεις με συγγενείς της καταγγέλλουσας μέχρι σήμερα. «Ο πρώην σύζυγός της είναι το μεγάλο θύμα της ανηθικότητάς της», ανέφερε και κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το ειδεχθές των αποδιδόμενων σε βάρος του κατηγοριών, ο εντολέας μου δεν έχει προφυλακιστεί, γεγονός που καταδεικνύει την ανυπαρξία ενδείξεων ενοχής του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top