Ο απίστευτος λόγος που ξυλοκόπησαν 15χρονη και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει η οικογένεια της μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση ξυλοδαρμού μίας 15χρονης μαθήτριας στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη  - Tι καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας / Βίντεο από MEGA

Μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσει στην Eισαγγελία Aνηλίκων ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης μαθήτριας που ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η ομάδα αυνομιλήκων που της επιτέθηκαν, ανέβασαν το βίντεο στο TikTok.

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης - «Της είχαν κάψει και τα μαλλιά»

Επίθεση σε15χρονη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: «Κι άλλο περιστατικό τον Φεβρουάριο»

«Σήμερα μου έχουν δώσει εντολή για να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στην Eισαγγελία aνηλίκων για το δεύτερο περιστατικό, αυτό από το οποίο προέρχεται το βίντεο, γιατί είχε λάβει χώρα και ένα πρώτο περιστατικό τον Φεβρουάριο που πάλι είχε ξαναχτυπηθεί η εντολέας μου, το οποίο μάλιστα οι γονείς το κατήγγειλαν» είπε ο αρχικά ο κ. Θανάσης Χατζάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Το ίδιο θύμα δηλαδή χτυπήθηκε από μία άλλη κοπέλα της παρέας. Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου, αλλά δεν έγινε τίποτα και ακολούθησε το δεύτερο περιστατικό» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας.

Βόλος: «Έδεσαν και έκαψαν με τσιγάρο 12χρονο συμμαθητή τους»

«Βέβαια τώρα βλέπουμε μία κλιμακούμενη συμπεριφορά και μάλιστα μία θρασύτατη συμπεριφορά, γιατί τη διαπόμπευσαν, τράβηξαν σε βίντεο και το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο TikTok. Έγινε μία επίπληξη από το σχολείο και είδαμε ότι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, γιατί μετά από λίγο καιρό έγινε το δεύτερο περιστατικό με κλιμακούμενη κατάσταση γιατί υπήρξαν πιο σφοδρά χτυπήματα, αλλά και βιντεοσκοπήθηκε. Μάλιστα, αυτό το βίντεο δε γυρνάει μόνο στο TikTok, αλλά σε όλα τα κινητά από τα παιδιά του σχολείου. Φανταστείτε τη διαπόμπευση αυτού του παιδιού. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλοι, γι’ αυτό κάνουμε την μηνυτήρια αναφορά. Τη σύρανε από την πιτσαρία στο σημείο που τη χτύπησαν. Η κοπέλα που τη χτυπάει έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν είναι μόνο αυτή, είναι 10-12 άτομα που συμμετέχουν», συμπλήρωσε ο κ. Χατζάκος.

'Εσπασαν στο ξύλο και έγδυσαν γνωστό τράπερ έξω από σινεμά

Θεσσαλονίκη: «Τη θεωρούσαν το “φυτό” του σχολείου»

Σοκαριστικά είναι όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης για το πώς φθάσαμε στο άγριο περιστατικό.

«Τη χτυπούσαν επειδή είναι πολύ καλή στα μαθήματά της και ασχολείται με τη μουσική, έχει καλές επιδόσεις και της έκαναν bullying γιατί τη θεωρούσαν το “φυτό” του σχολείου. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά, της έκαιγαν τα μαλλιά, της έβαζαν σκουπίδια μέσα στην τσάντα. Όλα αυτά καταγγέλθηκαν».

«Μετά την κινητοποίηση κάλεσε το σχολείο τους εντολείς μου και θα πάει περαιτέρω η κατάσταση. Η υπόθεση θα πάει πιο πάνω, στο υπουργείο», τόνισε ο δικηγόρος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top