Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονης - «Της είχαν κάψει και τα μαλλιά»

Ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Θεσσαλονίκη: Σοκ από ξυλοδαρμό ανήλικης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης - Βιντεοσκόπησαν την επίθεση και την ανέβασαν στο TikTok / Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δεν έχουν τέλος τα βίαια περιστατικά σε βάρος ανηλίκων από συνομιλήκους τους. Βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε 15χρονη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η μητέρα της μαθήτριας καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα επίθεσης και άγριου bullying.

Βίντεο Ντοκουμέντο: Η Επίθεση Σε 16χρονο Στα Πατήσια - Video

Η υπόθεση ξυλοδαρμού μιας μαθήτριας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Μια ανήλικη αρπάζει τη 15χρονη μαθήτρια από τα μαλλιά, τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο και τη χτυπά με μανία στο σώμα και στο κεφάλι. 

επίθεση που δέχθηκε 15χρονη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Θύμα επίθεσης 15χρονη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση σημειώθηκε έξω από μια πιτσαρία.

'Εσπασαν στο ξύλο και έγδυσαν γνωστό τράπερ έξω από σινεμά

Θεσσαλονίκη: Τι καταγγέλλει η μητέρα της 15χρονης 

Η μητέρα του κοριτσιού καταγγέλλει μάλιστα πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Κάνει λόγο για βρισιές, χτυπήματα μέχρι και κάψιμο των μαλλιών της. Όλα αυτά, μέσα στον χώρο του σχολείου. 

Βόλος: Έγδυσε συμμαθητή του μπροστά στους φίλους του 

Όπως λέει, η κόρη της πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές, κάτι που έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση χωρίς, όμως, όπως υποστηρίζει, να έχει υπάρξει κάποια αντίδραση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα που σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top