Nέα Σμύρνη: Τι λέει κατηγορούμενος για την υπόθεση μαστροπείας 14χρονης

Δύο προφυλακίσεις για την υπόθεση βιασμών της 14χρονης

Τη σιωπή του έλυσε ένας από τους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από δομή της Νέας Σμύρνης

Νέα Σμύρνη: Ρίχνουν την ευθύνη στην ανήλικη οι κατηγορούμενοι

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της ανακρίτριας να αφεθεί ελεύθερος καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές, μιλώντας στην Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Την ίδια ώρα οι αρχές αναζητούν έναν άνδρα, 30 ετών, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τι είπε στον Σπύρο Λάμπρου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o δικηγόρος του ενός από τους κατηγορουμένους που προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 14χρονης, κ. Σακκά Σοφιανό

«Υπάρχουν  πάρα πολλές απειλές. Έχουν βγει κάποια πράγματα που όντως δεν ίσχυαν για μένα» λέει ο 25χρονος που αφέθηκε ελεύθερος. Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται δικαίωση απαντά: «Βεβαίως. Απολύτως. Ο,τιδήποτε βγει στο μέλλον στην πορεία θα αποδειχθεί κιόλας ότι εγώ δεν είχα καμία δουλειά».

Νέα Σμύρνη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 14χρονη - Η κατάθεσή της

Είναι η πρώτη αντίδραση του 25χρονου λίγες ώρες αφού αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, σε αντίθεση με τους άλλους δύο άντρες που πήραν τον δρόμο για τη φυλακή. 

Η 14χρονη που φιλοξενούταν σε δομή στη Νέα Σμύρνη, θύμα βιασμών και μαστροπείας

Η 14χρονη που φιλοξενούταν σε δομή στη Νέα Σμύρνη, θύμα βιασμών και μαστροπείας

«Νόμιζα ότι τους έκανα χάρη, καθώς μου ζήτησαν να τους μεταφέρω με το αυτοκίνητό μου στην Ελευσίνα μαζί με μία φίλη τους» ισχυρίστηκε στις αρχές. Ο ίδιος αγνοούσε, όπως είπε, ότι η ... φίλη τους ήταν μόλις 14 ετών.

Νέα Σμύρνη: Η οικογενειακή τραγωδία της 14χρονης που την εξέδιδαν

Τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση προκαλούν ανατριχίλα. Η κατάθεση της αδερφής της έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία.

«Μου είπε ότι της πρότειναν να εκδίδεται και να είναι σερβιτόρα σε ένα μαγαζί. Θα της προσφέρουν σπίτι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, 400 ευρώ για κάθε φορά που θα πηγαίνει στο σπίτι και επιπλέον 100 ευρώ για κάθε πελάτη. Επίσης από ότι μου είπε θα της πληρώνουν τα ρούχα που θα φοράει και τα εσώρουχα για να κάνει τη δουλειά» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η αδελφή της 14χρονης.

Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» ένας από τους εμπλεκόμενους

Η 14χρονη στις δύο καταθέσεις που έχει δώσει, που φθάνουν τις 80 σελίδες, περιγράφει στις αρχές ότι γνωρίζει τον πρώην τρόφιμο της Κιβωτού του Κόσμου και τον  φίλο του από κοινές παρέες  τους τελευταίους μήνες. Πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση ο 30χρονος άντρας που βρέθηκε με το κορίτσι σε ξενοδοχείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, με τις αρχές να τον αναζητούν. Έχει καταγραφεί στα βίντεο που έχουν προσκομιστεί στις δικαστικές αρχές .

Νέα Σμύρνη: H συνάντηση της 14χρονης με τη μητέρα της

Η 14χρονη  αναμένεται να συναντηθεί με τη μητέρα της τις επόμενες ημέρες. Ο δικηγόρος της εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η μητέρα επισκέπτεται το παιδί από την Ιούλιο του 2022 που φιλοξενείται στη δομή.

Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου, δεν ευθύνομαι εγώ για ό,τι έγινε»

«Η μητέρα επανειλημμένως έχει επισκεφθεί το παιδί και έχει δείξει το ενδιαφέρον της. Έχει συμμετάσχει σε συνεδρίες με ψυχολόγους για να τους δώσει την εικόνα και να μπορέσει να τους βοηθήσει στο έργο τους και  γενικά έχει πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον και ανησυχία για τα παιδιά της» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Όθων Παπαδόπουλος.

Σε Μαραθώνα και Πεντέλη οι δυο αδερφές 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, από χθες έχει φύγει από τη δομή  η 16χρονη  και έχει ενημερωθεί ήδη η αστυνομία η οποία γνωρίζει ότι το κορίτσι είναι σε  φιλικό σπίτι στο Μαραθώνα. Η 14χρονη βρίσκεται σε δομή στην Πεντέλη υπό την επιτήρηση  των αρχών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top