Νέα Σμύρνη: Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» ένας από τους εμπλεκόμενους

Τραβούσε βίντεο τη 14χρονη στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου

Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση μαστροπείας της Νέας Σμύρνης / Βίντεο Mega

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη. Εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Νέα Σμύρνη: «Ό,τι και να λένε οι γονείς της 14χρονης, δεν ήταν γονείς... »

Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» φέρεται να είναι ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση μαστροπείας της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 14χρονη - Η κατάθεσή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 24χρονο που κατηγορείται ότι είναι ένας εκ των δύο ατόμων που τραβούσαν βίντεο την ανήλικη, των ώρα που ο φίλος τους τη βίαζε σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη

Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη

Ο εν λόγω νεαρός, την περίοδο που ήταν στο προσκήνιο η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς κατηγορώντας τον πατέρα Αντώνιο. Λίγο καιρό αργότερα, ωστόσο, άλλαξε γραμμή υποστηρίζοντάς τον.

Νέα Σμύρνη: Αναζητείται ο «Ρουσλάν» που φέρεται να βίασε τη 14χρονη

Στο επίκεντρο της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα και τα social media της 14χρονης στην υπόθεση μαστροπείας στην οποία μέχρι στιγμής εμπλέκονται τέσσερις άνδρες.

Ο 29χρονος με το ψευδώνυμο «Ταχίρ» και αιγυπτιακή καταγωγή, που φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι, δύο άνδρες ηλικίας 24 και 25 ετών που φέρονται να βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να βιντεοσκοπούσαν τον βιασμό της ανήλικης από τον τέταρτο με το όνομα «Ρουσλάν» που αναζητείται. 

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα «φωτίσουν» τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Νέα Σμύρνη: Τι κατέθεσε η 14χρονη στις Αρχές

Η 14χρονη που έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, χθες το βράδυ, στις Αρχές από τη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης «Το σπίτι του παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο και όχι στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, όπου διέμενε μαζί με την 16χρονη αδελφή της, ήταν «σφιγμένη» και λιγομίλητη. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι γνωρίστηκε με τον «Ταχίρ» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια ξεκίνησαν να συναντώνται. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η ανήλικη, που είναι ακόμα φοβισμένη, θα πει περισσότερα στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top