Νέα Σμύρνη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 14χρονη - Η κατάθεσή της

«Ο Ταχίρ μου είπε θα με πληρώσει αν πάω ερωτικά ραντεβού»

Για τη γνωριμία της με τον 30χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει αναλάβει ρόλο μαστροπού, αλλά και για τα ερωτικά ραντεβού που της πρότεινε να κάνει έναντι αμοιβής φέρεται να μίλησε η 14χρονη που φιλοξενείται σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη στην πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία μετά τη σύλληψη των τριών ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φέρεται να επιβεβαίωσε ότι γνώρισε τον «Ταχίρ» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και της υποσχέθηκε χρήματα με αντάλλαγμα ερωτικά ραντεβού. 

Νέα Σμύρνη: Πριν τρία χρόνια ξεκίνησαν τα ραντεβού της 14χρονης

Ωστόσο, εκείνη, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν προχώρησε σε αυτές τις συναντήσεις. Όσον αφορά στο ραντεβού της Κυριακής με τον «Ρουσλάν», πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστήριξε πως δεν πήρε χρήματα. Ο άνδρας αναζητείται από τις αρχές, οι οποίες γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τον εντοπίσουν. 

Ερωτηθείσα για τα βίντεο που τραβούσαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες, η 14χρονη φέρεται να είπε πως θυμάται αυτά τα δύο πρόσωπα, όμως δε γνώριζε, ότι τη βιντεοσκοπούσαν. 

Νέα Σμύρνη: Εμφανίστηκε η 14χρονη - Δίωξη στους συλληφθέντες για μαστροπεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν πολύ συνεργάσιμη. Γι’ αυτό και οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα κινητά και τις ηλεκτρονικές συσκευές των συλληφθέντων και της ανήλικης, ώστε να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση. 

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη για 100 ευρώ

Οι Αρχές ερευνούν εάν οι κατηγορούμενοι συνήθιζαν να «ψαρεύουν» κοριτσάκια προκειμένου να τα εκπορνεύσουν, ενώ είναι πιθανό προκειμένου να διευκολυνθεί η έρευνα να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

Το κορίτσι μαζί με την αδελφή του το 2021 απομακρύνθηκαν από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, τα τρία χρόνια που φιλοξενείται στη δομή της Νέας Σμύρνης είχε φύγει 50 φορές, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού είχε βγάλει τέσσερα Amber Alert για εξαφανίσεις του.

Εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι θα αρχίσει να νιώθει πιο άνετα μαζί τους και θα ανοιχτεί ακόμα περισσότερο για όσα πέρασε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top