Νέα Σμύρνη: Η οικογενειακή τραγωδία της 14χρονης που την εξέδιδαν

Πώς το κορίτσι και τα αδέλφια της κατέληξαν σε ιδρύματα

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από την 14χρονη στη Νέα Σμύρνη, την οποία βίαζαν και εξέδιδαν οι μαστροποί που προφυλακίστηκαν. 

Νέα Σμύρνη: «Εξαφανίστηκε η 16χρονη αδερφή της 14χρονης!»

Η ζωή έχει φερθεί σκληρά στη 14χρονη, αλλά και στα άλλα τρία αδέλφια της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από τότε που ήταν σε μικρή ηλικία ο πατέρας της τσακωνόνταν συνεχώς με τη μητέρας της. Μάλιστα, είχε φτάσει σε σημείο να απειλήσει και τη ζωή της, με αποτέλεσμα η μητέρα να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει σε συγγενικό της πρόσωπο. 

Νέα Σμύρνη: «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου, δεν ευθύνομαι εγώ για ό,τι έγινε»

Νέα Σμύρνη: Η τραγική οικογενειακή ιστορία της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας

Τα παιδιά αρχικά έμειναν με τον πατέρα, γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός που εργαζόταν. Έπειτα, όμως, από καταγγελίες της μητέρας για ενδοοικογενειακή βία, όλα τους κατέληξαν σε ιδρύματα. Η 14χρονη μαζί με τη μια αδελφή της βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και τα αλλά δυο αδέλφια της εσώκλειστα σε ίδρυμα στην Αγία Παρασκευή. Και τα δυο κορίτσια έφευγαν και γυρνούσαν όποτε ήθελαν στο ίδρυμα. 

Σύμφωνα με τη μητέρα, όλες αυτές οι εξαφανίσεις του παιδιού σχετίζονται με το κύκλωμα μαστροπείας. Η μητέρα του κοριτσιού δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του μέχρι στιγμής, γιατί κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπουν οι αρχές, προκειμένου να μην επηρεαστεί το παιδί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top