Ιατρικός Σύλλογος Πατρών: «Απαράδεκτα συκοφαντικές οι δηλώσεις του Κούγια»

«Προσπαθεί να στοχοποιήσει τους θεράποντες ιατρούς»

Πάτρα: Η κατάθεση νοσηλεύτριας για την κατηγορούμενη μητέρα, η οποία ήταν παρούσα όταν η Τζωρτζίνα έπαθε τη μεγάλη κρίση στο Καραμανδάνειο (video εκπομπή Star Αλήθειες με τη Ζήνα)   

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σχετικά με τις δηλώσεις του δικηγόρου της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξη Κούγια.

Πάτρα: Κόντρα Κούγια – Πλεύρη για τη μήνυση της κατηγορούμενης μητέρας!  

Συνολικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών καταδικάζει ομόφωνα τις απαράδεκτες και συκοφαντικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά ιατρών μελών μας.  

Προκειμένου να εξυπηρετήσει τις δικές του τακτικές προσπαθεί με απαράδεκτο τρόπο να σπιλώσει, να συκοφαντήσει και να ακυρώσει εμπειρότατους νοσοκομειακούς ιατρούς με πολύχρονη θητεία, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία ή αποδείξεις για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον τους. Με ατεκμηρίωτες υβριστικές, αφοριστικές δηλώσεις, προσπαθεί να στοχοποιήσει τους θεράποντες ιατρούς, χάριν επικοινωνιακών στρατηγικών κακής ποιότητας.  

Η διαδρομή της αείμνηστης μικρής Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και άλλα τρία νοσοκομεία, με άριστη επιστημονική τεκμηρίωση από τους πλέον έμπειρους ιατρούς, ελαχιστοποιεί περίπτωση ιατρικού λάθους ενώ αποκλείει περίπτωση «χοντρού» ή «κομπογιανιτισμού».

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα θα έπαιρνε εξιτήριο. Η μητέρα έλεγε ότι δεν είναι καλά» 

Η επινόηση ενός πλασματικού σεναρίου, όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι υγειονομικοί, που είναι ταγμένοι να σώζουν ζωές, καταφεύγουν «συντονισμένα» σε ψευδείς καταθέσεις και «στέλνουν στο θάνατο ή σακατεύουν Έλληνες πολίτες με χοντροκομμένο τρόπο», προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών, είναι άκρως συκοφαντική για το κύρος των ιατρών και ανήκουστη στην ιστορία των δικαστικών αιθουσών.  

Η κοινωνία γνωρίζει την ποιότητα και τη συνεισφορά των ιατρών αυτών  στη θωράκιση της υγείας των παιδιών της περιοχής και έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στα Νοσοκομεία μας και ειδικά στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο.

Οι ιατροί μας σώζουν ζωές, δεν αφαιρούν ζωές.  

Μη ανεχόμενος την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά και για την προστασία των μελών μας από τέτοιες συμπεριφορές, ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών τάσσεται στο πλευρό τους με νομική υποστήριξη για κάθε κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον τους (όπως θα πράττει και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση που αφορά σε μέλος μας) και θα προβεί στις δέουσες θεσμικές νομικές ενέργειες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top