Θεσσαλονίκη: Κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονο και του έδωσε κάνναβη

Συνελήφθη μετά από δύο χρόνια που τον αναζητούσε η αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Κακοποίησε Σεξουαλικά 9χρονο -Του Έδωσε Κάνναβη

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορούνται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο αγοράκι και μετά για να το «επιβραβεύσει» του έδωσε κάνναβη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν τον Μάρτιο του 2021 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και η μητέρα του 11χρονου σήμερα αγοριού προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, αμέσως μόλις το παιδί της αποκάλυψε όσα συνέβησαν. 

Γερμανός babysitter κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά- Βρέφος το μικρότερο θύμα

Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, ο ανήλικος εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, επιβεβαιώνοντας την καταγγελία του.

Το αγοράκι είναι ανιψιός της (πρώην) συντρόφου του 36χρονου (με καταγωγή από το Πακιστάν) και λόγω αυτή της συγγενικής σχέσης μπαινόβγαινε συχνά στο σπίτι της θείας του. 

Κακοποιούσε τα ανίψια του, τραβούσε βίντεο και οι γονείς σιωπούσαν

Όλον αυτόν τον καιρό, ο κατηγορούμενος παρέμενε άφαντος, ενώ καταζητούταν και για εμπλοκή σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών, για την οποία είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη. 

Τελικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ εντοπίστηκε τα προηγούμενα 24ωρα από αστυνομικούς του Τμήματος Αμπελοκήπων – Μενεμένης που του πέρασαν χειροπέδες. 

Κολωνός: «Mε βίαζαν στα μαγαζιά που δούλευαν» - Τι κατέθεσε η 12χρονη

Κρατείται τόσο για την υπόθεση με τον ανήλικο, για την οποία παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, όσο και για την καταδικαστική απόφαση, την οποία -ούτως ή άλλως- θα πρέπει να εκτίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top