Γερμανός babysitter κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά- Βρέφος το μικρότερο θύμα

Κατηγορείται για περισσότερες από 120 υποθέσεις από το 2005 έως το 2019

λυπημένος κλόουν παιχνίδι

Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση μωρών, παιδιών και εφήβων κρίθηκε ένας 45χρονος Γερμανός που προσέφερε πρόσφερε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών στο διαδίκτυο. Το μικρότερο θύμα του ήταν ένα μωρό ενός μηνός, ενώ η δράση του κράτησε σχεδόν 14 χρόνια!

Η υπόθεση σόκαρε ακόμη και βετεράνους ερευνητές και τους οδήγησε να αποκαλύψουν πολλούς άλλους υπόπτους για κακοποίηση.

Συγκλονιστικές ιστορίες διάσημων γυναικών που βίωσαν σεξουαλική κακοποίηση

Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας καταδίκασε τον κατηγορούμενο babysitter, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, σε 14 χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση. Διέταξε επίσης να κρατηθεί σε ασφαλή περιορισμό μετά το τέλος της ποινής του.

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να επιβάλει ποινή κάθειρξης 15 ετών, τη μέγιστη διάρκεια που συνήθως επιτρέπεται από τη γερμανική νομοθεσία, με το επιχείρημα ότι τα εγκλήματα του κατηγορουμένου ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

Σύμφωνα με την έρευνα της γερμανικής αστυνομίας, ο 45χρονος είχε καταγράψει την κακοποίηση μωρών, παιδιών και εφήβων και μοιραζόταν τα βίντεο και τις εικόνες «ασύλληπτης βαρβαρότητας» με δεκάδες ανθρώπους.

Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον άνδρα για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών από το 2005 έως και το 2019. 

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την ενοχή του κατά τη διάρκεια της δίκης του σήμερα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα στα τέλη του 2021 στο σπίτι που έμενε με τη σύζυγό του στην πόλη Wermelskirchen. Ο κατηγορούμενος βρισκόταν σε βιντεοκλήση με συναδέλφους του την ώρα της αστυνομικής εφόδου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top