Σιδηροδρομικοί προς Κυβέρνηση: Αδιανόητο να σταματήσετε τα δρομολόγια! 

Αρνούνται κατηγορηματικά ότι θα βοηθήσει η προσωρινή διακοπή μετά τα Τέμπη

Κατηγορηματικά αντίθετοι είναι οι σιδηροδρομικοί με το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση να σταματήσουν τα δρομολόγια επί 2- 3 μήνες ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα τηλεδιοίκησης και να λειτουργήσει αργότερα με πλήρη ασφάλεια ο σιδηρόδρομος στην Ελάδα, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.  

Εισήγηση «βόμβα» στον πρωθυπουργό: Να σταματήσουν τα δρομολόγια των τρένων

Ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς Αλέξανδρος Τζαμπαζλής δήλωσε στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Star με τον Σπύρο Λάμπρου: «Αν είναι δυνατόν! Σε όλη την Ευρώπη γίνονται δυστυχήματα, είδατε πουθενά να κλείσει ο σιδηρόδρομος;» 

Σταθμάρχης: Δεν μπήκε με πολιτικό ρουσφέτι δήλωσε ο Αδ. Γεωργιάδης 

«Είναι αδιανόητο να κλείσει ο σιδηρόδρομος. Αν αυτή τη φορά ακούσουν τις προτάσεις μας το τρένο μπορεί να λειτουργήσει, αν όχι αυτή τη Δευτέρα, την επόμενη. Πρέπει να λειτουργήσει το τρένο» πρόσθεσε ο ΓΓ της ΠΟΣ.  

Μητσοτάκης: Συγγνώμη στις οικογένειες των θυμάτων για τα Τέμπη 

Όσον αφορά το ερώτημα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τηλεδιοίκησης, ο Α. Τζαμπαζλής ανέφερε: «Υπάρχουν ψηφισμένα από το ελληνικό κράτος πρωτόκολλα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τηλεδιοίκηση». 

Ένα  άλλο ζήτημα που τίθεται από αρκετούς σιδηροδρομικούς είναι ότι στην περίπτωση που σταματήσουν τα δρομολόγια θα ενταθούν τα φαινόμενα λεηλασίας στο υλικό των σιδηροδρόμων και δολιοφθοράς, όπως η κλοπή καλωδίων.   
  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top