Τέμπη: Τελευταίο «αντίο» στη 42χρονη Βάγια - Θα ταξίδευε για Αμερική

Θλίψη στον Τύρναβο

Τέμπη: Τελευταίο «αντίο» στην 42χρονη Βάγια - Θα ταξίδευε για Αμερική

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε για τη 42χρονη Βάγια που έχασε τη ζωή της στη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τέμπη: Θρήνος στο ΑΠΘ για τους αδικοχαμένους φοιτητές - «Πρόσωπα σκυθρωπά»

Η κηδεία της γυναίκας που ήταν νοσηλεύτρια στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τελέστηκε σήμερα σε κλίμα βαθιάς θλίψης κι οδύνης. Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους Βάγια στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο.

Θα ταξίδευε για την Αμερική

Σημειώνεται ότι η 42χρονη μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού 15 ετών και μιας κόρης 19 ετών, ταξίδευε με «το τρένο του θανάτου» από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη από όπου θα πραγματοποιούσε αεροπορικό ταξίδι για την Αμερική και συγκεκριμένα για τις ΗΠΑ, όπου θα συναντούσε τον στρατιωτικό σύζυγό της, ο οποίος είχε μεταβεί εκεί μόνιμα στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο χωρών. 

Τέμπη: Θρηνεί η Λάρισα - Κεριά και λουλούδια σε όλη την πόλη

Μάλιστα, το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας λέει το τελευταίο αντίο στην 42χρονη Βάγια με συλλυπητήριο μήνυμα. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top