Τραγωδία στα Τέμπη: Τι απαντά η Πυροσβεστική για τις φιάλες υγραερίου

Πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν στα συντρίμμια του τρένου

Πληροφορίες ανέφεραν ότι στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκαν φιάλες υγραερίου - Βίντεο από MEGA

Ο πόνος για τους νεκρούς του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι ανείπωτος, ενώ η αγωνία για τους αγνοούμενους κορυφώνεται.

Τέμπη: Εντοπίστηκαν φιάλες υγραερίου στα συντρίμμια του τρένου

Την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, το Πυροσβεστικό Σώμα διαψεύδει πληροφορίες που ανέφεραν ότι στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος εντοπίστηκαν δύο άθικτες φιάλες υγραερίου.

«Δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου»

«Κατά την διαδικασία ελέγχου για τον εντοπισμό ατόμων στους χώρους των βαγονιών αλλά και στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου. Συνεπώς, οι σχετικές με το θέμα δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες μάλιστα αποδόθηκαν σε Εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.», διευκρινίζει το Πυροσβεστικό Σώμα με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές στα ΜΜΕ. 

Τέμπη: Στην εντατική παραμένει ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος εντοπίστηκαν δύο άθικτες φιάλες υγραερίου κι εξετάστηκε το ενδεχόμενο να υπήρχαν κι άλλες φιάλες που χρησιμοποιούνταν στο εστιατόριο του τρένου και ενδεχομένως οφείλονται στην έκρηξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top