Τέμπη: «Μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω» - Αγνοείται ο 20χρονος Αναστάσιος

«Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι», λένε οι δικοί του άνθρωποι

Τέμπη

Τεράστια η αγωνία και πολλά τα «γιατί» των συγγενών των επιβατών του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορευματική αμαξοστοιχία, που ακόμη αγνοούνται. 

Τέμπη: «Μας είπαν ότι κατέβηκε από το τρένο. Ποιος θα μας πει πού πήγε;»

Ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και ο 20χρονος Αναστάσιος, ο οποίος επιβιβάστηκε στο Intercity 62 από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι οικείοι του και η οικογένειά του, ψάχνουν απεγωσμένα να μάθουν νέα του νεαρού φοιτητή της Γεωπονικής. 

Τεράστια η αγωνία και πολλά τα «γιατί» των συγγενών των επιβατών του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορευματική αμαξοστοιχία, που αγνοούνται / Φωτογραφία eurokinissi

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι. Έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία», δήλωσε η σύντροφος του 20χρονου. 

Τέμπη: Ψάχνουν τους ανθρώπους τους με φωτογραφίες στα social media

Μάλιστα, όπως επεσήμανε, μίλησε μία ώρα με τον Αναστάσιο προτού επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο: «Δε μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι».

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο 20χρονος ήταν με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ, στην οποία είπε ότι είχε πολύ κόσμο το τρένο και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει: «Μητέρα κοιμήσου, γιατί θα αργήσω». 

Τέμπη: Πώς γλιτώσαμε για λίγα δευτερόλεπτα ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία

Οι Έλληνες διασώστες ψάχνουν νυχθημερόν για επιζώντες / Φωτογραφία eurokinissi

Η μητέρα του, προσπάθησε να τον ξαναβρεί στο τηλέφωνο και στις 24:00, κάτι, όμως που δεν κατέστη δυνατό.

«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι», δήλωσε οργισμένος και απεγνωσμένος ο αδελφός του 20χρονου αγνοούμενου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top