Τέμπη: «Μας είπαν ότι κατέβηκε από το τρένο. Ποιος θα μας πει πού πήγε; »

Μεγάλη η αγωνία των συγγενών για τους δικούς τους ανθρώπους που αγνοούνται

Τέμπη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η χώρα την δραματική προσπάθεια των διασωστών να εντοπίσουν και άλλους αγνοούμενους, ενώ αβάσταχτος είναι ο πόνος και η αγωνία των συγγενών των επιβατών του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορικό στα Τέμπη, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι.  

Τέμπη: 7 απανθρακωμένες σοροί βρέθηκαν στο βαγόνι - εστιατόριο

H κα Χριστίνα αναζητεί την αδελφή της, Ιφιγένεια, 22 χρόνων, η οποία αγνοείται. Όπως δήλωσε αρκετά φορτισμένη στην εκπομπή Το Πρωινό, όλη η οικογένεια ψάχνει απεγνωσμένα τη νεαρή κοπέλα από το βράδυ του ατυχήματος, η οποία ταξίδευε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62. 

«Είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε αρκετά φορτισμένη.

 Αβάσταχτος είναι ο πόνος και η αγωνία των συγγενών των επιβατών του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορικό στα Τέμπη, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι / Φωτογραφία Eurokinissi

Τέμπη: «Το παιδί μου πήγε να πάρει νερό την ώρα της σύγκρουσης»

Η κα Χριστίνα είπε ότι μίλησε η μαμά της με την 22χρονη προτού επιβιβαστεί στο τρένο που είχε δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, της είπε ότι είναι καλά και ότι θα ξαναεπικοινωνήσει μαζί της όταν θα έφτανε στο Πλατύ Ημαθίας, που ήταν και ο τελικός προορισμός της. «Φανταστείτε ότι ενημερωθήκαμε μία ώρα μετά από το ατύχημα. Κανείς δε μας είπε τίποτα, κανείς δεν μας πήρε τηλέφωνο και το μάθαμε από τον αδελφό του αγοριού της ότι έγινε αυτό το πράγμα».

Όπως δήλωσε η αδελφή της αγνοούμενης κοπέλας, το αγόρι της 22χρονης έχει βρεθεί, τον απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες από το βαγόνι, είναι καλά στην υγεία του, ενώ έχει ένα σοβαρό έγκαυμα στο χέρι.

Καραμανλής: Η πατρίδα βιώνει εθνική τραγωδία – Όλα θα ερευνηθούν

Οι γονείς της κοπέλας πήγαν στη Λάρισα, έδωσαν δείγμα DNA και τους είπαν να γυρίσουν πίσω και ότι θα ενημερωθούν εάν βρεθεί κάτι. Η κα Χριστίνα ισχυρίζεται συγκινημένη ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά και ότι βρίσκονται σε απόγνωση.

«Μου έχουν στείλει μήνυμα 100 άτομα ότι η αδελφή μου έχει κατέβει από το τρένο. Μετά πού πήγε; Ποιος μπορεί να μας πει πού πήγε, πού είναι εάν είναι καλά, δεν είναι καλά, δεν ξέρουμε...»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top