Νέα Ιωνία: Η «Ομάδα L» πίσω από τη δολοφονία του 37χρονου υδραυλικού

Σωματοφύλακες γνωστών τράπερ και μαστροποί τα μέλη της

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επτά μελών της συμμορίας κακοποιών, γνωστή στις αρχές ως «Ομάδα L», που άνοιξαν πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, σκοτώνοντας έναν 37χρονο θαμώνα. 

Νέα Ιωνία: Σκληροί κακοποιοί της Αθήνας στο «κάδρο» των ερευνών

Πρόκειται για σκληρούς εγκληματίες, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν συλληφθεί για σωρεία αδικημάτων, όπως εμπόριο ναρκωτικών, σωματεμπορία και προστασία καταστημάτων. 

Οι δράστες της επίθεσης στη Νέα Ιωνία θεωρούνται σκληροί εγκληματίες

Η συμμορία φέρεται να έχει ως έδρα ένα μαγαζί στα Σεπόλια, όπου φέρονται να ήταν οι έξι ύποπτοι πριν πάνε στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία. 

Νέα Ιωνία: Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της συμμορίας λειτουργούν και ως «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερ και έχουν εμπλακεί σε πολλά περιστατικά ξυλοδαρμών. 

Μετά τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία, οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα, ενώ έξω από την καφετέρια άφησαν ένα πολυτελές τζιπ, το οποίο κι έγινε φύλλο και φτερό από τους αστυνομικούς. 

Οι δράστες των πυροβολισμών στη Νέα Ιωνία είναι μέλη της διαβόητης «Ομάδας L»

Οι δράστες των πυροβολισμών στη Νέα Ιωνία είναι μέλη της διαβόητης «Ομάδας L»

Το Mega παρουσίασε βίντεο – ντοκουμέντο που έχει καταγράψει καρέ καρέ τους δράστες να διαφεύγουν από το σημείο μετά από τους πυροβολισμούς. 

Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο νεκρός στην καφετέρια - Πήγε να δει αγώνα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της συμμορίας που συμμετείχαν στη συμπλοκή διέφυγαν και με δεύτερο όχημα. 

Νέα Ιωνία: Άτυχος ο 37χρονος – Βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή

«Παράπλευρη απώλεια» των πυροβολισμών στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία ήταν ένας 37χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγή, υδραυλικός στο επάγγελμα, ο οποίος είχε πάει για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. 

Νέα Ιωνία: Καβγάδισε παρέα σε καφετέρια και σκοτώθηκε ένας πελάτης

Το θύμα, βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή, αφού παρακολουθούσε στο τραπέζι του τον αγώνα, όταν  ξαφνικά μία από τις σφαίρες που έριξαν τα μέλη της «Ομάδας L», τον πέτυχε στην ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Νέα Ιωνία: Ποιοι είναι οι δράστες των πυροβολισμών

Οι δράστες του περιστατικού είναι γνωστοί στις αρχές. Αυτό που θέλει να αποτρέψει η ΕΛ.ΑΣ. είναι μια ενδεχόμενη φυγή τους στην Αλβανία. 

Αυτό που φοβούνται οι αρχές είναι ότι οι δράστες των πυροβολισμών στη Νέα Ιωνία θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία

Αυτό που φοβούνται οι αρχές είναι ότι οι δράστες των πυροβολισμών στη Νέα Ιωνία θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι δράστες είχαν νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, το οποίο άνοιγε και στην καραντίνα, όπου διακινούσαν ναρκωτικά. 

Το προηγούμενο διάστημα φέρονται να επιχείρησαν να εμπλακούν σε υποθέσεις προστασίας καταστημάτων στο Περιστέρι, χωρίς επιτυχία. Δεν αποκλείεται επίσης να εμπλέκονται και σε άλλες δολοφονίες, ενώ η αστυνομία ερευνά τώρα αν οι δράστες έχουν σχέση με παρόμοια περιστατικά που έγιναν πριν από μερικούς μήνες. 

Σημαντικά στοιχεία επίσης, όπως αποτυπώματα και DNA αναμένεται να δώσει και το όχημα με το οποίο διέφυγαν κι εντοπίστηκε στου Γκύζη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top