Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο νεκρός στην καφετέρια - Πήγε να δει αγώνα

Μέλη σκληρής συμμορίας οι δράστες που αναζητούνται

Ένας 37χρονος υδραυλικός φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της αιματηρής επίθεσης που σημειώθηκε σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, χθες το βράδυ.  

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και χωρίς να έχει καμία σχέση με την παρέα που άρχισε να πυροβολεί, δέχθηκε κατά λάθος πυρά και τραυματίστηκε θανάσιμα. 

O άτυχος άνδρας που δέχτηκε κατά λάθος πυρά ενώ έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

O άτυχος άνδρας που δέχτηκε κατά λάθος πυρά ενώ έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Τα μέλη της παρέας μόλις έφτασαν στην καφετέρια άρχισαν να τσακώνονται, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βγάλει όπλο και να αρχίσει να πυροβολεί. 

Η καφετέρια, όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση στη Νέα Ιωνία

Μία σφαίρα καρφώθηκε στην ωμοπλάτη του άτυχου 37χρονου, ο οποίος εξέπνευσε μετά από λίγη ώρα από ακατάσχετη αιμορραγία. 

Νέα Ιωνία: Μέλη σκληρής συμμορίας οι δράστες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι «σκληροί» κακοποιοί που εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών και προστασία σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στην περιοχή της πλατείας Καραϊσκάκη και του Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο. 

Η συμμορία χρησιμοποιούσε τουλάχιστον τρία πολυτελή αυτοκίνητα, ένα από αυτά ένα μαύρο τζιπ. Οι δράστες το άφησαν έξω από την καφετέρια και διέφευγαν από το σημείο. 

Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κάνουν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενώ φέρεται να έχουν βρει κι ένα άλλο ΙΧ που επίσης ανήκει σε κάποιον από τους δράστες. 

Από το σημείο περισυλλέχθηκαν επτά κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από 9αρι πιστόλι. Η αστυνομία αναζητά μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top