Νέα Ιωνία: Καβγάδισε παρέα σε καφετέρια και σκοτώθηκε ένας πελάτης

Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός - Ο τσακωμός που κατέληξε σε τραγωδία

Παράπλευρη απώλεια είναι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεκρός, ο οποίος δέχθηκε πυρά το βράδυ της Τρίτης μέσα σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία

Νέα Σμύρνη: Τους εκτέλεσε με επτά σφαίρες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας που σκοτώθηκε, και δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, βρισκόταν στην καφετέρια ως πελάτης. Κάποια στιγμή έφτασε εκεί μια παρέα επτά ανδρών, οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, πριν ακόμα καθίσουν σε κάποιο τραπέζι. 

Οι άνδρες βγήκαν από την καφετέρια και τότε ένας εξ αυτών φέρεται να έβγαλε πιστόλι και να άρχισε να πυροβολεί. Ο άτυχος άνδρας, που δε φαίνεται να είχε σχέση με την παρέα, δέχθηκε σφαίρα στην κλείδα και τραυματίστηκε σοβαρά.  

H καφετέρια στη Νέα Ιωνία όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί με έναν νεκρό - Open

H καφετέρια στη Νέα Ιωνία όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί με έναν νεκρό - Open

Μετά τον τραυματισμό του άνδρα, η παρέα των επτά εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν ένα τζιπ αμερικανικού τύπου, το οποίο πιθανότατα ανήκε σε ένα από τα μέλη της παρέας των δραστών.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα τραύματά του. Φέρεται να είχε δεχθεί πυρά στην ωμοπλάτη. 

Κρήτη: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε σε μπαρ

Η αστυνομία περισυνέλλεξε από το σημείο έξι κάλυκες. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top