Νέα Σμύρνη: Τους εκτέλεσε με επτά σφαίρες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από το διπλό φονικό

Επαγγελματικό «χτύπημα» και ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ / Βίντεο Σκάι

Μόλις πέντε δευτερόλεπτα χρειάστηκε για να εκτελέσει τα θύματα του ο μασκοφόρος πιστολέρο που άνοιξε πυρ σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Κυριακής. Το «χτύπημα» ήταν επαγγελματικό και η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη δολοφονία των δύο ανδρών.

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή των πυροβολισμών

Σε βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο δράστης να προσεγγίζει τους στόχους του - αφού πρώτα έχει ελέγξει τον χώρο - και τους εκτελεί εν ψυχρώ με επτά πυροβολισμούς: τον έναν στο κεφάλι και τον άλλον με μια σφαίρα στο στήθος. Τα θύματα ήταν ηλικίας 44 και 42 ετών.

πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη

Επαγγελματικό «χτύπημα» βλέπουν οι αστυνομικοί / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη

Με επτά σφαίρες μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα εκτέλεσε τα θύματά του ο μασκοφόρος εκτελεστής / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη με δύο νεκρούς

Η αστυνομία ψάχνει να βρει τον τρόπο διαφυγής του δράστη / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Νέα Σμύρνη: Εισπράκτορας κυκλώματος το ένα θύμα

Η μαφιόζικη εκτέλεση των δύο θυμάτων δείχνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα δύο ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας» κυκλώματος, εισέπραττε δηλαδή τα χρήματα από την προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά της περιοχής.

Οι δύο νεκροί ήταν αλβανικής καταγωγής και εξετάζεται από την αστυνομία εάν ήραν μπλεγμένοι και σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μια γυναίκα ηλικίας 31 ετών, που θεωρείται παράπλευρη απώλεια. Η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στη σπονδυλική στήλη. 

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη 2

Δύο νεκροί και μια τραυματίας ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών στη Νέα Σμύρνη / Φωτογραφία Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Τώρα, τα στελέχη της ασφάλειας συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που θα τους βοηθήσει να χαρτογραφήσουν την πορεία διαφυγή του: αν έφυγε πεζός ή εάν είχε συνεργό που τον περίμενε.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε μια καφετέρια που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από κόσμο, σε ένα πολυσύχναστο σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top