Τρία χρόνια από την εξαφάνιση του Νικόλα: «Ας μας πουν αν ζει το παιδί»

«Πίσω από όλα είναι παραθρησκευτική οργάνωση στη Δανία», λέει ο πατέρας του

Σχεδόν τρεισήμισι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο 20χρονος Νικόλας Θεοδωρίδης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 26 Νοεμβρίου 2019. Μέχρι σήμερα οι γονείς του αγωνιούν και ζητούν απεγνωσμένα να μάθουν ένα νέο από το παιδί τους. Θέλουν μόνο να ακούσουν ότι είναι ζωντανός.

Εξαφάνιση Νικόλα: Εξετάζεται πλέον και η ανθρωποκτονία

«Τα μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο είναι χιλιάδες. Από εκεί που δεν έχουμε συμπαράσταση είναι η Δανία, ξέρουμε και πιστεύουμε ότι το παιδί μας βρίσκεται εκεί», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του Νικόλα, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Εξελίξεις στην εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα: Μπορεί να είναι στην Ελλάδα

Εξαφάνιση Νικόλα Θεοδωρίδη

Όπως είπε ο ο κ. Θεοδωρίδης τρία χρόνια μετά, υπάρχουν ακόμα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα που αφορούν τις έρευνες του γιου του. Αυτό που θα έπρεπε να έχει ήδη απαντηθεί είναι γιατί δεν έχουν ανοίξει οι προσωπικοί λογαριασμοί του στα social media.

Εμείς δεν έχουμε κανένα δικαίωμα σαν γονείς να ξέρουμε πού είναι το παιδί μας; Επειδή ήταν 19 ετών; Έχουμε καταστραφεί σαν οικογένεια...

Ο πατέρας του Νικόλα πιστεύει ότι ο γιος του ίσως έχει απαχθεί από κάποια παραθρησκευτική οργάνωση στη Δανία. «Το παιδί μου κρατείται στη Δανία! Από το παιχνίδι που έπαιζε το παιδί και μετά από δική μας έρευνα, εμπλέκονται κάποιοι που θεωρούνται ειδήμονες, παρασέρνοντας άλλα άτομα», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Επειδή ο Νικόλας είναι ενήλικος δε μας ενημερώνουν για τίποτα! Ας μας πουν αν το παιδί μας ζει, δε μας νοιάζει πού είναι! 

Εξαφάνιση Νικόλα: Ο πατέρας του πιστεύει ότι είναι ζωντανός στη Δανία

«Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει πολλά. Είναι εκατομμύρια παίκτες από όλον τον κόσμο που κανείς δεν έχει δώσει τα στοιχεία του. Από αυτό το παιχνίδι ψαρεύουν άτομα για την παραθρησκευτική οργάνωση», πρόσθεσε. 

Μυστήριο στη Δανία: Μετά τον Νικόλα εξαφανίστηκε κι άλλος νεαρός

Το χρονικό της εξαφάνισης του Νικόλα Θεοδωρίδη

Ο Νικόλας είχε πει στους γονείς του πως πάει για εκπαίδευση με την αεροπορική εταιρία στο Μιλάνο, ωστόσο η εκπαίδευση ήταν προγραμματισμένη στις 12 Ιανουαρίου. 

Τελευταία φορά που είχε επικοινωνία με τον πατέρα του ήταν τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου, για να τον ενημερώσει ότι έφτασε στο Μιλάνο. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η κλήση δεν έγινε από το Μιλάνο αλλά από τη Δανία. Έκτοτε το στίγμα του κινητού του χάθηκε.

Νικόλας Θεοδωρίδης

Ο Νικόλας, που ήταν ιπτάμενος φροντιστής, λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί έπαιζε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για ώρες. Η οικογένεια θεωρεί ότι επιτήδειοι παγίδευσαν το παιδί τους μέσω του παιχνιδιού και το παρέσυραν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία.

Έρευνες για την υπόθεση είχε κάνει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ενώ είχε κατατεθεί αίτημα να ανοίξουν δύο εφαρμογές σε βάθος χρόνου, αλλά και του τραπεζικού απορρήτου. Από αυτήν προέκυψε ότι έγιναν αγορές στο αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top