Εξελίξεις στην εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα: Μπορεί να είναι στην Ελλάδα

Πριν από εννέα μήνες χάθηκαν τα ίχνη του

Πριν από εννέα μήνες ο 20χρονος Νικόλας Θεοδωρίδης εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, λέγοντας στους γονείς του ότι θα πήγαινε για δουλειά στο Μιλάνο. Αντ’ αυτού όμως ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με την αγωνία των γονιών του να έχει φτάσει στο ζενίθ. 

77 μέρες χωρίς νέα του Νικόλα: «Ας τηλεφωνήσει να πει ότι είναι καλά»

Όπως είπε ο πατέρας του νεαρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν έχει απολύτως κανένα νέο για την τύχη του παιδιού του και η απογοήτευση τον έχει κυριεύσει. Ωστόσο, μια τελευταία εξέλιξη του δίνει ψήγματα ελπίδας ότι μπορεί ο γιος του να είναι ζωντανός και μάλιστα να βρίσκεται στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής, κάποιος ενημέρωσε τον πατέρα του Νικόλα πως τον τελευταίο καιρό η κάρτα που είχε μαζί του ο 20χρονος εμφανίζει δραστηριότητα. 

Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του Νικόλα: Έφυγε από τη Δανία;

Συγκεκριμένα, κάποιος, ο Νικόλας ή κάποιος τρίτος, φαίνεται να χρησιμοποιεί την κάρτα για να κάνει online παραγγελίες από συγκεκριμένη πλατφόρμα που λειτουργεί μόνο στην Ελλάδα. 

Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παραγγελία, ώστε οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας να προσκομίσουν τα στοιχεία για το πού παραδόθηκαν οι παραγγελίες αυτές ή να δώσει η τράπεζα στοιχεία για την κίνηση της κάρτας. 

Πατέρας Νικόλα: «Όπου και να είσαι, να μας ενημερώσεις ότι είσαι καλά»

Ο πατέρας του Νικόλα θεωρεί ότι πιθανόν να ο γιος του να κάνει τις συγκεκριμένες παραγγελίες, αλλά πιθανόν να πρόκειται και για επιτήδειους που στα χέρια τους έχουν μια «δίδυμη κάρτα» με αυτή που είχε ο νεαρός μαζί του στο ταξίδι του. 

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Νικόλα, θεωρεί πως είναι μάλλον απίθανο να έφτασε ο 20χρονος στην Ελλάδα εν μέσω καραντίνας και να μην το αντιλήφθηκαν οι αρχές. Όμως δεν μπορεί να αποκλείσει να μπόρεσε να ήρθε στη χώρα πριν την καραντίνα και να έχει επιλέξει να μην επικοινωνήσει με την οικογένειά του. 

Εξαφάνιση Νικόλα: Ποιος μίλησε μαζί του πριν χαθούν τα ίχνη του;

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους γονείς του είναι πολλά. Έχει πέσει θύμα απαγωγής ο Νικόλας; Έχει πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης; Υπάρχουν κάποιοι που τον εκμεταλλεύονται; Μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει καμία απάντηση, ενώ στο μυστήριο της εξαφάνισής του δεν έριξαν φως ούτε ο υπολογιστής του, ούτε η άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου. 

Εξαφάνιση Νικόλα: Ένα νέο στοιχείο δίνει ελπίδες στην οικογένειά του

Οι ίδιοι θεωρούν ότι το παιδί τους μπλέχτηκε σε δίχτυα κυκλώματος παραθρησκευτικών οργανώσεων που το προσέγγισαν μέσα από ένα παιχνίδι που έπαιζε στο διαδίκτυο και τον είχε απορροφήσει. Μετά από εννέα πλέον μήνες φοβούνται πάρα πολύ για τη ζωή του και για μία ακόμα φορά έκαναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top