Αποκλειστικό Star: Άγρια επίθεση σε διασώστες του ΕΚΑΒ

Τι είπαν για τις στιγμές τρόμου που έζησαν

Το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Άγρια επίθεση δέχθηκαν διασώστες ασθενοφόρου μέσα στο Αττικό νοσοκομείο. Ένας άνδρας έσπασε το τζάμι της πόρτας τραυματίζοντας τον οδηγό του πληρώματος. Η αστυνομία συνέλαβε ένα ζευγάρι για την επίθεση.

Τα δυο θύματα μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα.

εκαβ

«Εμείς προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο και από την άλλη κινδυνεύουν οι ζωές μας χωρίς λόγο» είπε ένας από τους διασώστες.

«Από την μεριά του οδηγού έσπασε το τζάμι με τα χέρια του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο συνάδελφος στο πρόσωπο» περιέγραψε διασώστρια του ΕΚΑΒ, θύμα της επίθεσης.

διασωστρια

Έζησαν στιγμές τρόμου μέσα στο Αττικό νοσοκομείο. Δυο διασώστες νωρίς το πρωί είδαν έκπληκτοι έναν εξαγριωμένο άνδρα να ορμάει κατά του ασθενοφόρου που μόλις είχε μεταφέρει ασθενή στο Αττικό νοσοκομείο.

«Εκεί που είμαστε στα επείγοντα παραδώσαμε το περιστατικό μας και ήμασταν έτοιμοι να αποχωρήσουμε από το νοσοκομείο για να πάμε σε κάποιο άλλο περιστατικό. Εκεί λοιπόν που αποχωρούσαμε κάποιος κύριος δεν ξέρω τι είχε συμβεί εκεί πέρα είδε το ασθενοφόρο, έτρεξε κατά πάνω του, μας απείλησε εγώ είχα κλεισμένο το τζάμι του οδηγού και ξαφνικά άρχισε να το χτυπάει με γροθιές και αυτά μέχρι που έσπασε» περιέγραψε το θύμα της επίθεσης.

ασθενοφορο επιθεση

Ο δράστης χτύπησε με γροθιά το τζάμι της πόρτας του ασθενοφόρου και αυτό έγινε κυριολεκτικά θρύψαλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο διασώστης.

τζαμι

«Πετάχτηκαν όλα τα θραύσματα πάνω σε εμένα και στην συνάδελφο, τραυματίστηκα λίγο» σοκάρει ο διασώστης θύμα της επίθεσης. 

 «Καταρχάς του είπα να απομακρυνθεί, έβαλα την ασφάλεια στο αυτοκίνητο και κάλεσα κατευθείαν τον ασύρματο αυτά έγιναν εντός του νοσοκομείου, δέκα μετρά από τα επείγοντα. Από ότι κατάλαβα είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με τους γιατρούς πριν γίνει αυτό και μετά ήρθε η αστυνομία αφού τον κάλεσαν η ασφάλεια νοσηλευτές, το προσωπικό ήρθε η αστυνομία τον απομάκρυνε από τον χώρο…έβριζε, ήταν διεγερτικός και ξέσπασε πάνω στο όχημα του ΕΚΑΒ» είπε η διασώστρια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και μια γυναικά και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου ενώ στο σημείο έφτασαν συνάδελφοι των διασωστών του ΕΚΑΒ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top