Κούγιας στο Star: Τα ερωτικά μηνύματα, τα... μπλε εσώρουχα και το χαστούκι

«Ο Δασκαλάκης φοβόταν μην τον αφήσει η κατηγορούμενη»

Ο Αλέξης Κούγιας μιλά στο Star για τον Μάνο Δασκαλάκη 

Aπέναντι από τον Αλέξη Κούγια θα βρεθεί για δεύτερη φορά αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, που δηλώνει έτοιμος να απαντήσει και σε αυτή τη συνεδρίαση σε κάθε ερώτηση του συνηγόρου της εν διαστάσει συζύγου του. Ο κ. Κούγιας τον χαρακτήρισε «αθεράπευτα ερωτευμένο με την κατηγορουμένη», με τον πατέρα των τριών κοριτσιών να δίνει απαντήσεις ακόμα και γιατί τη χαστούκισε.

Αλέξης Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης έστελνε ερωτικά μηνύματα στην κατηγορούμενη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε πολύ καλά ότι μία από τις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια θα αφορούσε στο χαστούκι που έδωσε στην κατηγορουμένη το 2021 και ενώ η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο σπίτι. Για πρώτη φορά αποκάλυψε  τον λόγο που  χειροδίκησε εναντίον της. 

Πάτρα: Τα ερωτικά μηνύματα του Δασκαλάκη και τα κλάματα της κατηγορούμενης

Αλέξης Κούγιας: Ήσασταν αδιάφορος για εκείνη και θέλατε να φύγετε και όμως τη χαστουκίσατε.

Μάνος Δασκαλάκης: Ωρυόταν και ούρλιαζε και είχε το κινητό και τη χαστούκισα για να σταματήσει για να μην ακούει το παιδί. Εγώ ήθελα να χωρίσουμε.

Αλέξης Κούγιας: Σε αυτή την υπόθεση άλλος είναι ο αθεράπευτα ερωτευμένος και δεν είναι η κατηγορουμένη.

Πάτρα: Τα υπονοούμενα Κούγια για τον Μάνο Δασκαλάκη

Κούγιας στο Star: «Φοβόταν μην τον αφήσει η κατηγορούμενη»

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν εκείνος που φοβόταν μήπως τον εγκαταλείψει η 34χρονη μητέρα.

Εδώ αποδεικνύεται ότι όχι μόνο δεν την άφησε, αλλά φοβόταν μην τον αφήσει η κυρία κατηγορουμένη. Ο απατημένος σύζυγος ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης και μάλιστα δις και έδερνε και την κατηγορούμενη γιατί τον απατούσε.

Πάτρα: Τα ερωτικά μηνύματα και τα... μπλε εσώρουχα

Ο Αλέξης Κούγιας επέμενε ότι η κατηγορουμένη ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα ερωτικά μηνύματα που της έστελνε ακόμα και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδειχναν έναν άνθρωπο κάθε άλλο παρά αδιάφορο, όπως είπε. Οι ερωτήσεις γίνονταν με έναν και μόνο σκοπό: να αποδομήσει το κίνητρο που έδωσε ο πατέρας των κοριτσιών, ότι δηλαδή σκότωσε τα παιδιά για να τον εκδικηθεί.

Αλέξης Κούγιας: Είχατε ερωτικές επαφές με την κατηγορουμένη, ενώ είχατε φύγει από το σπίτι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας;

Μάνος Δασκαλάκης: Ναι.

Αλέξης Κούγιας: Διαβάζω ένα μήνυμά σας προς την κατηγορουμένη: Φοράς αυτά τα μπλε εσώρουχα που μου αρέσουν; Και σας λέει η κατηγορουμένη "Κάμερες μου έχεις βάλει; Μπλε φοράω. Δε νομίζω και δεν υπάρχει λόγος". Σας λέει ότι δε θέλει να πάτε σπίτι της και εσείς της γράφεται δε θα το μάθει κανείς.

«Ο συγκεκριμένος πολιορκούσε την κατηγορούμενη και η κατηγορούμενη, δήθεν άσπλαχνη και δήθεν λατρεύουσα αυτόν, τον απέπεμπε, λέγοντάς του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», επεσήμανε ο κ. Κούγιας στο Star.

Η κατηγορουμένη κάθεται στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας δυο βαριές κατηγορίες: ανθρωποκτονία, αλλά και απόπειρα ανθρωποκτονίας για τη Τζωρτζίνα, ενώ έχει κριθεί προφυλακιστέα για τους θανάτους και των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top