Αλέξης Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης έστελνε ερωτικά μηνύματα στην κατηγορούμενη»

Τι είπε για τον χαρακτηρισμό «κλαρινογαμπρός»

Για τη χθεσινή εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε ο συνήγορος της μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι ο χθεσινός χαρακτηρισμός «κλαρινογαμπρός», που του απέδωσε, ήταν χάριν αστεϊσμού. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε ότι χθες ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για τα κίνητρα της κατηγορούμενης για τον θάνατο των τριών παιδιών, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαλένας. 

Πάτρα: Τα ερωτικά μηνύματα του Δασκαλάκη και τα κλάματα της κατηγορούμενης

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στην κατάθεσή του ότι όταν ήταν η Τζωρτζίνα και η Μαρία Ελένη εν  ζωή, το ζευγάρι και η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένο. Όταν του είπα τότε για ποιον λόγο να σκοτώσει τη Μαλένα η κατηγορούμενη, δεν απάντησε και είπε ότι θα απαντήσει σε άλλα δικαστήριο», είπε. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε χθες στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Intimenews

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε χθες στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Intimenews

 

Πάτρα: Κούγιας Σε Δασκαλάκη Για Το Κίνητρο Της Κατηγορούμενης Μητέρας

Σημείωσε ακόμα πως ο εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας από την Πάτρα υποστήριξε πως «η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει. Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του. Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της».

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε ότι η μητέρα από την Πάτρα σκότωσε την Τζωρτζίνα για να τον εκδικηθεί - Intimenews

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε ότι η μητέρα από την Πάτρα σκότωσε την Τζωρτζίνα για να τον εκδικηθεί - Intimenews

Πάτρα: Τα υπονοούμενα Κούγια για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Αφού τον άφησα να λέει ότι η κατηγορούμενη ήταν εμμονική μαζί του, παρουσίασα στο δικαστήριο, από έρευνα που κάναμε με τους συνεργάτες μου, ερωτικές επιστολές και μηνύματα που βρήκαμε από το 2019 και μέχρι και λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, που εκείνος έλεγε ότι την λατρεύει, ότι δεν μπορεί να μην την έχει στην ζωή του. Όταν ρωτήθηκε, στην κατάθεση του είπε ότι υποκρινόταν και ότι ήθελε να την κάνει να νιώθει ωραία», είπε ο κ. Κούγιας.

Πάτρα: «Μια μάνα δε θα σκότωνε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό»

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται». 

Κατέληξε τέλος λέγοντας ότι η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη δεν ήταν σημαντική. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top