Κορυδαλλός: Επικήρυξαν εγκληματία που σκοτώνει αδέσποτα με αεροβόλο

Δίνεται αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του

αδέσποτα ζώα

Φρίκη προκαλεί η είδηση για έναν ασυνείδητο στον Κορυδαλλό που κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα, και τα πυροβολεί με αεροβόλο όπλο. Κάτοικοι και φιλοζωικά σωματεία έχουν τοποθετήσει αφίσες στην περιοχή, προειδοποιώντας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ενώ υπάρχει και επικήρυξή του. Δίνεται αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του.

κορυδαλλος αδεσποτα

Η αφίσα για τον εγκληματία στο Κορυδαλλό

Ο άγνωστος με προφανή προβλήματα ψυχιατρικής διαταραχής και εγκληματική δράση, σκοτώνει εδώ και πολύ καιρό αδέσποτες γάτες και σκύλους, πυροβολώντας τα με αεροβόλο. Πολλά είναι τα ζώα τα οποία έχουν τραυματίσει σοβαρά ή και θανάσιμα.

Πρόσφατα βρέθηκε νεκρή μια γάτα με τραύματα από αεροβόλο, καθώς είχε δεχτεί τέσσερις σφαίρες, στη σπονδυλική της στήλη και στην κοιλιά.

«Είναι μια κατάσταση που είναι φρικτή. Υποθέτω ότι για να έχει δύο σφαίρες στη σπονδυλική, το ζώο εκείνη τη στιγμή έτρωγε. Δεν υπάρχει και κάτι που να μπορεί να τα βοηθήσει, οι νόμοι είναι ανεπαρκείς» δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN η Αθηνά Σιδερά, πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «Αγία Βαρβάρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top