Γυναίκα έπεσε μέσα σε τρύπα όταν άνοιξε καπάκι επί της Χαριλάου Τρικούπη

«Eίχαν κάνει πρόχειρα έργα και δεν υπήρχε σήμανση»

Η τραυματίας που έπεσε σε τρύπα όταν υποχώρησε μαντεμένιο καπάκι στη Χαριλάου Τρικούπη περιέγραψε στο Mega όσα συνέβησαν

Μία γυναίκα έπεσε σε τρύπα όταν υποχώρησε το έδαφος, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, στα Εξάρχεια, εξαιτίας της κακοκαιρίας και κάποιων έργων που γίνονταν στον δρόμο. 

Αττική: Στο «έλεος» της κακοκαιρίας – Νεροποντή και βουλωμένα φρεάτια

«Από το πρωί η Χαριλάου Τρικούπη ήταν κλεισμένη από κάποια λεωφορεία γιατί ακούγονταν ότι έχουν χαλάσει. Δεν ήταν τελικά έτσι. Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά-σιγά γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω, άνοιξε το μαντεμένιο καπάκι κι έπεσα στο κενό. Ευτυχώς με τράβηξαν και μ’ έβγαλαν. Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι μου, με διάστρεμμα στο πόδι», περιέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η τραυματίας. 

Eικόνα από το σημείο όπου υποχώρησε το έδαφος στα Εξάρχεια- Mega

Eικόνα από το σημείο όπου υποχώρησε το έδαφος στα Εξάρχεια- Mega

Η γυναίκα επισήμανε ότι είχαν γίνει πρόχειρα κάποια έργα, αλλά δεν υπάρχει η σήμανση που φαίνεται να υπάρχει σήμερα, στα πλάνα από το σημείο που μετέδωσε η εκπομπή.

«Το καπάκι άνοιξε από τα νερά ή από τις πρόχειρες εργασίες που είχαν γίνει. Ακριβώς μπροστά είδα ότι είχε υποχωρήσει το οδόστρωμα», πρόσθεσε η γυναίκα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top