Συνελήφθη ένας Ρώσος για τα απειλητικά e-mail για βόμβες

O 42χρονος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη

Τι ανέφερε το επίμαχο e-mail του «ισλαμιστή» που αναστάτωσε έξι νοσοκομεία και το «Ελ. Βενιζέλος» /  Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Συνελήφθη στη θεσσαλονίκη απο την Αντιτρομοκρατική ένας αλλοδαπός που είχε απειλήσει για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία από φάρσα για βόμβες

Πρόκειται για έναν 42χρονο Ρώσο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής - Υποδιεύθυνση Αντιμετώπιση Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος.

Ο 42χρονος είχε στείλει e-mail με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Αυτό είναι το επίμαχο e-mail του «ισλαμιστή» που αναστάτωσε έξι νοσοκομεία

Προς το παρόν είναι άγνωστο το κίνητρο του Ρώσου, ο οποίος στα e-mail έκανε αναφορές στο Ισλάμ και απειλούσε ότι «Στο όνομα του Αλλάχ και του προφήτη μας Μωάμεθ πρέπει να πεθάνετε».

Συνελήφθη ένας Ρώσος για τα απειλητικά e-mail για βόμβες

Tο επίμαχο e-mail το οποιο εστάλη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και σε μεγάλα νοσοκομεία / Φωτογραφία από βίντεο δελτίου ειδήσεων Star

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη αλλοδαπός, ο oποίος απέστειλε απειλητικά email για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και σε νοσοκομεία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2025) στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε προβεί στην αποστολή email, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top