Κούγιας για ψευτογιατρό: Δε θα επιτρέψω να γίνει νέα υπόθεση Λιγνάδη

«Πίσω από την υπόθεση κρύβεται μια κυρία σε δημόσια θέση»

«Μου είπαν ότι πίσω από όλη αυτή την ιστορία βρίσκεται μια κυρία, η οποία χρόνια εργάζεται σε δημόσιες θέσεις», είπε ο Αλέξης Κούγιας, έξω από το σπίτι του ψευτογιατρού / Βίντεο: Σκάι

«Δεν θα επιτρέψω να γίνει αυτή η υπόθεση, νέα υπόθεση ψευτογιατρού ή Λιγνάδη», είπε ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του έξω από το σπίτι του ψευτογιατρού στο Κορωπί, που κατηγορείται για τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων.

Ο ποινικολόγος είπε πως σε περίπτωση που αναλάβει τον φερόμενο ως ψευτογιατρό θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι έχουν διαρρεύσει στοιχεία της προανάκρισης, καθώς όπως εξήγησε είναι μια μυστική διαδικασία η οποία είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχει σχηματιστεί καν δικογραφία.

«Η Ελλάδα δεν είναι Ουγκάντα, δεν είναι τριτοκοσμικό κράτος είναι κράτος δικαίου. Διεξάγεται προανάκριση, η οποία είναι μυστική», σημείωσε.

Κούγιας: «Η μητέρα από την Πάτρα δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί»

«Μου εξήγησαν από που ξεκίνησε όλη η ιστορία, μου είπαν ότι πίσω από όλη αυτή την ιστορία βρίσκεται μια κυρία, η οποία χρόνια εργάζεται σε δημόσιες θέσεις και η οποία πριν λίγα χρόνια είχε ξεκινήσει μια διαδικασία εις βάρος του που απερρίφθη και του δήλωσε ότι εγώ θα σε καταστρέψω. Μου είπαν ότι είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος», ισχυρίστηκε ο κ. Κούγιας.

Θέμα ωρών η σύλληψη του ψευτογιατρού - Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα

Ο ποινικολόγος είπε πως δεν ισχύουν και όσα γράφτηκαν για το σπίτι του ψευτογιατρού, καυώς είναι ««ένα φτωχόσπιτο που δεν ξεπερνά τα 100 τετραγωνικά».

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον ψευτογιατρό - Τι βρήκαν στο σπίτι «φρούριο»

Το σπίτι του ψευτογιατρού στο Κορωπί

Το σπίτι του ψευτογιατρού στο Κορωπί

Υποστήριξε ότι ο ίδιος ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μεγάλη ομάδα μπάσκετ, και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες με διάσημους αθλητές όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ψευτογιατρός: Ποιος είναι ο Γερμανός γιατρός - συνεργάτης του στην απάτη

Σημείωσε, μάλιστα, πως ο 66χρονος έχει χρόνια να εργαστεί, είναι ταλαιπωρημένος γιατί έπασχε από καρκίνο, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχει μαντίλι να κλάψει» και η αμοιβή του, εφόσον τον αναλάβει, «θα δοθεί από ασθενείς του που προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν μόλις έμαθαν για την υπόθεση».

Ψευτογιατρός: Αρνήθηκε τα πάντα - Η δράση του και τα δεκάδες θύματα

«Αυτή η εικόνα των χιλιάδων ευρώ δεν υπάρχει πουθενά και αυτοί που τα λένε θα κληθούν να τα αποδείξουν. Περιμένω την κλήση από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για να δώσουμε εξηγήσεις, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κλήση ούτε για να κληθεί ως ύποπτος», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top