Ψευτογιατρός: Ποιος είναι ο Γερμανός γιατρός - συνεργάτης του στην απάτη

Παρουσιάζει πλούσιο βιογραφικό & υπόσχεται πλήρη ίαση σε σοβαρές ασθένειες

o Γερμανός συνεργάτης του «ψευτογιατρού»

Τον Γερμανό συνεργάτη του «ψευτογιατρού» αναζητά η γερμανική αστυνομία μετά από αίτημα των ελληνικών αρχών να προχωρήσει η έρευνα και σε αυτή τη χώρα. 

Ψευτογιατρός: Αρνήθηκε τα πάντα - Η δράση του και τα δεκάδες θύματα

Ο γενετιστής- γιατρός αποφεύγει κάθε επικοινωνία, ενώ οι δήθεν θεραπευτικές του μέθοδοι βρίσκονται στο διαδίκτυο. 

«Με τη θεραπεία κυττάρων μπορούμε να δούμε πως ακόμη και τα μοναδικά στελέχη του σώματος μπορούν να αναγεννηθούν,  άρα η δική μας θεραπεία κυττάρων βοηθά το σώμα στην πραγματικότητα να επανεργοποιήσει όργανα με ειδικά στελέχη κυττάρων, να βοηθήσει να ξαναφτιάξει τα δικά του όργανα» περιγράφει στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο γενετιστής γιατρός. 

Ο Γερμανός γιατρός, ο οποίος παρουσιάζει ένα πλούσιο βιογραφικό υπόσχεται πλήρη ίαση σε ασθένειες όπως τη σκλήρυνση κατά πλάκας, τη νόσο του Κρον, το σύνδρομο Down, ακόμη και τον καρκίνο.

To Star προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, όμως ο Γερμανός γιατρός έκλεισε το τηλέφωνο. Η φήμη του με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας φτάνει στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη και τη Μαλαισία όπου πραγματοποιεί συνεργασίες με κλινικές. Η έδρα του όμως είναι στην Γερμανία, όπου εργαζόταν μαζί με τον Έλληνα «ψευτογιατρό».

Στο μεταξύ, στην κλινική της Γερμανίας δε γνωρίζουν αν ο Έλληνας είναι γιατρός. 

«Πουλούσε ελπίδα στα θύματά του» - Ξεσπά ο αδελφός θύματος του ψευτογιατρού

Ο Γερμανός γενετιστής δημιουργούσε «βλαστοκύτταρα» που περιείχαν νερό, γλυκόζη και έναν συνδυασμό αμινοξέων χωρίς την παραμικρή θεραπευτική ιδιότητα και ο Έλληνας «ψευτογιατρός» τα προωθούσε στα θύματά τους. Μάλιστα, για να πείσουν για την αξιοπιστία της αγωγής που έδιναν, υποχρέωναν  τα θύματά τους να μεταβούν στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθούν σε συγκεκριμένες εξετάσεις.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συστηνόταν στους γείτονές του σαν φυσικοθεραπευτής. Εκτός από συμβουλές υποστηρίζουν ότι τους έδινε και αλοιφές σε τιμές που προκαλούσαν έκπληξη. «Μια φορά παρήγγειλα αλοιφή για τη μέση και μου την έδωσε 25 ευρώ και την επόμενη φορά 100 ευρώ» είπε μάρτυρας. 

Πλέον, η  βεντάλια των ερευνών ανοίγει και στη Γερμανία, καθώς η  αστυνομία  ζήτησε τη συνδρομή των γερμανικών αρχών, προκειμένου να προχωρήσουν σε έρευνα για τον Γερμανό γιατρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top