Πατρινό Καρναβάλι 2023: Αύριο Σάββατο η τελετή έναρξης

Σήμερα ακυρώθηκε η περιοδεία του μουσικού άρματος με την τελάλισσα

Οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της μεγάλης παρέλασης φτάνουν το 98,6%, είπε ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E- Real Estates στο star.gr

Πυρετώδεις προετοιμασίες γίνονται στην Πάτρα για την τελετή έναρξης του φετινού Καρναβαλιού. Από το πρωί συνεργεία του Δήμου στήνουν την εξέδρα, όπου θα δοθεί το έναυσμα του καρναβαλιού, ενώ για πρώτη φορά «στολίστηκαν» και οι διαβάσεις στους δρόμους γύρω από την πλατεία Γεωργίου, κεντρικό σημείο των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Η τελετή έναρξης θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου αύριο Σάββατο στις 21:00. Ωστόσο, σήμερα ακυρώθηκε η προγραμματισμένη περιοδεία του μουσικού άρματος με την τελάλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με το thebest.gr.

Πατρινό Καρναβάλι: Sold out οι προκρατήσεις για το τριήμερο της παρέλασης

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή θα καλωσορίσει το πλήθος των φίλων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το παραδοσιακό έθιμο του σοκολατοπόλεμου θα έχει την καθιερωμένη παρουσία του με τις ρίψεις των σωματείων των σοκολατοριχτών να γλυκαίνουν το πλήθος.

Η φετινή Τελετή Έναρξης είναι αφιερωμένη στην Αναγέννηση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top