Ο Γρηγόρης Λέων παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων

Η ανάρτησή του στα social media

Γρήγορης Λέων: Γιατί Παραιτήθηκε Από Αντιδήμαρχος Αθηναίων

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανακοίνωσε ότι παραιτείται από αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Λέων με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Όπως αναφέρει, στις επόμενες εκλογές θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος σε Λυκόβρυση και Πεύκη. 

Στην ίδια περιοχή έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της και η Μαρίνα Πατούλη.

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων ο Γρηγόρης Λέων

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αθηναίων ο Γρηγόρης Λέων / Φωτογραφία Facebook

Η ανακοίνωση του Γρήγορη Λέων για την υποψηφιότητά του

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Λέων:

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα: Μετά από 12 χρόνια στον Δήμο της Αθήνας -όπου μεγάλωσα και διατηρώ ιατρείο- παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς αποφάσισα να διεκδικήσω τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης που εδώ και 13 χρόνια είναι το σπίτι μου.

Αφήνω την Αθήνα με τη συνείδησή μου ήσυχη ότι προσπάθησα από κάθε θέση που κατείχα να κάνω την πόλη και τη ζωή όσων ζουν σε αυτή λίγο καλύτερη. Ευχαριστώ τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους -ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.

Μπαίνω στη μάχη για τη Λυκόβρυση- Πεύκη γιατί νιώθω έτοιμος και ώριμος να ενώσω ανθρώπους και ιδέες ώστε να αξιοποιήσουμε μαζί τις τεράστιες δυνατότητες του δήμου μας, με στόχο πάντα να προσφέρουμε περισσότερα στους κατοίκους.

Την 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό θέατρο Πεύκης θα πούμε περισσότερα για αυτή την προσπάθεια. Είστε όλοι καλεσμένοι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top