Κηδεία Κωνσταντίνου: Στο πόδι ΟΠΚΕ, ΜΑΤ κι ελεύθεροι σκοπευτές

Drone θα δίνουν εικόνα στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., ενόψει της κηδείας του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι. 

Στην Αθήνα αναμένονται βασιλείς και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της αστυνομίας, που θα πρέπει να λάβει δρακόντεια μέτρα για την προστασία τους. 

Κηδεία Κωνσταντίνου: Σε λαϊκό προσκύνημα για τέσσερις ώρες η σορός του

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η οικογένεια του τέως βασιλιά συμφώνησε με τη Μητρόπολη να τεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα για τέσσερις ώρες από τις 06:00 έως τις 10:00. 

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η σχέση του με τον πρίγκιπα William

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Σάββατο, στις 12:00 θα γίνει σύσκεψη στο αρχηγείο, στην οποία θα λάβουν μέρος όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. που θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας για την κηδεία. 

Κηδεία τέως βασιλιά: Πικραμμένος και Μενδώνη θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση

Η Τροχαία θα έχει μεγάλο φόρτο εργασίας τη Δευτέρα, καθώς θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πριν και κατά τη διάρκεια της εξόδιου ακολουθίας, αλλά και κατά τη μεταφορά της σορού στο Τατόι, όπου θα γίνει η ταφή του τέως βασιλιά. 

Τατόι: Εδώ θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Δίπλα στους γονείς του

Υπ’ ατμόν θα βρίσκονται επίσης αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, της Αντριτρομοκρατικής, της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ. Ελεύθεροι σκοπευτές θα βρίσκονται ακροβολισμένοι σε κτίρια γύρω από τη Μητρόπολη, ενώ δικυκλιστές θα βρίσκονται παντού. 

Στο Τατόι η Άννα Μαρία και τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Μέχρι το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ θα λάβει τη λίστα με όλους του επίσημους προσκεκλημένους που αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα την Κυριακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top