Τατόι: Εδώ θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Δίπλα στους γονείς του

Δείτε φωτογραφίες από τα πρώην βασιλικά κτήματα

Εντατικές προετοιμασίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η κηδεία του θα τελεστεί τελικά τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Τατόι.

Στο Τατόι η Άννα Μαρία και τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Σήμερα, μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε στην περιοχή όπου θα γίνει η ταφή, προκειμένου να επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες. Ανάμεσα σε αυτούς ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η σύζυγός του Άννα Μαρία, ο μικρότερος γιος του, Φίλιππος και η αδελφή του, βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία. 

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η «σύγκρουση» για την περιουσία & η αποζημίωση

Μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν στο Τατόι

Μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκαν στο Τατόι / Intime

Ο χώρος έχει καθαριστεί και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους βασιλείς συγγενείς του τέως βασιλιά που θα έρθουν για την κηδεία του.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα της κηδείας και της ταφής του.

Τατόι

Άποψη του Τατοΐου / Φωτογραφία star.gr

Τατόι: Εδώ θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Τελευταία επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν να ταφεί στην Ελλάδα, κοντά στους προγόνους του.

Πού θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Εδώ θα γίνει η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου / Φωτογραφία star.gr

τάφος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ταφή τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

 Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο Τατόι για την κηδεία του Κωνσταντίνου<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/associated-press-sikose-drone-pano-apo-tatoi-oi-ergasies-gia-tin-kideia-toy-konstantinoy">Το Associated Press σήκωσε drone πάνω από το Τατόι και κατέγραψε τις εργασίες για την κηδεία του Κωνσταντίνου

Φωτογραφία από drone του Associated Press, απεικονίζει το σημείο όπου θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, δίπλα στους τάφους των γονέων του / AP (Thanassis Stavrakis)
το σημείο ποπυ θα πραγματοποιηθεί η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/associated-press-sikose-drone-pano-apo-tatoi-oi-ergasies-gia-tin-kideia-toy-konstantinoy">Το Associated Press σήκωσε drone πάνω από το Τατόι και κατέγραψε τις εργασίες για την κηδεία του Κωνσταντίνου
Τελευταία επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν να ταφεί στην Ελλάδα, κοντά στους προγόνους του, στο Τατόι / φωτογραφία από drone: AP (Thanassis Stavrakis)

Στο νεκροταφείο στο Τατόι είναι θαμμένος ο πατέρας του Κωνσταντίνου, βασιλιάς Παύλος και η μητέρα του Φρειδερίκη, ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α. αλλά και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος ο Α΄και ο βασιλιάς Αλέξανδρος. 

Βασιλικοί τάφοι στο Τατόι

Βασιλικός τάφος στο Τατόι / Φωτογραφία star.gr

Ακόμα, εκεί είναι ο τάφος και του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδας που ήταν γιος του Γεωργίου Α’ και πατέρας του Δούκα του Εδιμβούργου, του πατέρα του Κάρολου Γ, του σημερινού βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top