Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 8ος ανήλικος

Τι υποστήριξε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος

Στον ανακριτή ο 8ος ανήλικος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 15χρονου στο Ίλιον- βίντεο ΕΡΤ

Στον ανακριτή ανηλίκων οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 8ος και τελευταίος από την παρέα ανηλίκων που κατηγορούνται για κατ’εξακολούθηση ομαδικό βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα. 

Ίλιον: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»

Ο 8ος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή ότι ουδέποτε ήταν παρών σε κάποιο από τα περιστατικά βίας εις βάρος του 15χρονου, αλλά και πως ούτε γνώριζε γι' αυτά. Τόνισε πως δεν εμφανίζεται σε κανένα βίντεο και πως δεν υπάρχει καμία συνομιλία τους με κάποιον από τους εμπλεκόμενους. Τέλος, καταδίκασε απερίφραστα τα περιστατικά βίας που έγιναν εις βάρος του θύματος.

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τα συνθήματα που φώναζαν οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα  η ΕΡΤ, ο 15χρονος συνοδευόταν από τρεις δικηγόρους.

To εγκαταλελειμένο σπίτι στο Ίλιον όπου οι ανήλικοι κατηγορούμενοι βίαζαν τον συμμαθητή τους- ΙΝΤΙΜΕ

To εγκαταλελειμένο σπίτι στο Ίλιον όπου οι ανήλικοι κατηγορούμενοι βίαζαν τον συμμαθητή τους- ΙΝΤΙΜΕ

Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. 

Οι κατηγορούμενοι για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό φέρονται να είχαν συστήσει,  μαζί με μαθητές από άλλο σχολείο της Δυτικής Αττικής, μια συμμορία με μερικές από τις «δραστηριότητές» τους να αφορούσαν ναρκωτικά, όπλα και οπαδικές επιδρομές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ίλιον: «Έγινε μίμηση από βίντεο με οπαδούς»

Η καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου έγινε όταν ένα από τα βίντεο που τραβούσαν οι φερόμενοι δράστες έπεσε στα χέρια ενός κοριτσιού, το οποίο ενημέρωσε έναν φίλο της που γνώριζε τους γονείς του 15χρονου. Τους το είπε αμέσως, εκείνοι προσέγγισαν το παιδί τους και ο 15χρονος τους αποκάλυψε όσα μαρτυρικά περνούσε. Ο 15χρονος δε γνώριζε καν ότι οι φερόμενοι δράστες διακινούσαν βίντεο με τα βασανιστήρια, στον οποία τον υπέβαλαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top