Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τα συνθήματα που φώναζαν οι δράστες

Προθεσμία για να απολογηθεί τον Ιανουάριο έλαβε ο 8ος κατηγορούμενος

Βίντεο ντοκουμέντο για τον ομαδικό βιασμό ανηλίκου στο Ίλιον - OPEN

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου 2023 έλαβε ο 8ος κατηγορούμενος για τους βιασμούς του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον. Ο συνομήλικος του θύματος, ο οποίος δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτρια Ανηλίκων και είναι ο τελευταίος από τους συνολικά οκτών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Ίλιον: «Δεν ήξερα ότι αυτό που γινόταν μπροστά μου ήταν βιασμός»

H απολογία του 15χρονου Βούλγαρου που απολογήθηκε χθες και κρίθηκε προφυλακιστέος δίνει νέα στοιχεία στην αποτροπιαστική υπόθεση. O ανήλικος κατηγορούμενος, αρχικά δεν είχε συλληφθεί, καθώς φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν στη Βουλγαρία με τους γονείς του, με αποτέλεσμα να παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου. 

Ίλιον: «Δεν ήξερα ότι αυτό που γινόταν μπροστά μου ήταν βιασμός»

Στην απολογία του υποστήριξε ότι ήταν στη διάθεση των Αρχών από τη στιγμή που ενημερώθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ φέρεται να είπε ότι ήταν θεατής στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον, τονίζοντας ότι δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες που του προσδίδουν. Μάλιστα, είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα και προσπάθησε να αποτρέψει τοn βιασμό, όπως δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες.  

Ίλιον: Στη φυλακή ακόμα ένας ανήλικος για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου

«Εγώ από τη μεριά μου επειδή είμαι σίγουρος για την αθωότητά μου σας ζητώ να με φέρετε σε κατ αντιπαράσταση εξέταση με το θύμα ώστε να ερωτηθεί αν πράγματι επιβεβαιώνει για εμένα όσα αναφέρει στην κατάθεσή του», φέρεται να υποστήριξε ο μαθητής με καταγωγή από τη Βουλγαρία. 

Το σπίτι της φρίκης / Intime

Υπογραμμίζεται ότι ο 15χρονος κατηγορούμενος αναφέρθηκε στα συνθήματα που ακούγονται στα βίντεο, την ώρα που οι δράστες κακοποιούν το θύμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σύνθημα «Κάτω Πατήσια», αφορά μια παλαιότερη άγρια συμπλοκή μαθητών από το Ίλιον και τα Κάτω Πατήσια, ενώ το σύνθημα «Δυτική Αλητεία» παραπέμπει σε βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε, το Νοέμβριο του 2020, στο Πάρκο Τρίτση.

Πόζαραν με όπλα και ναρκωτικά

Τα ευρήματα της Αστυνομίας στα κινητά τηλέφωνα και στα διαδικτυακά προφίλ των συλληφθέντων είναι αποκαλυπτικά, καθώς βρέθηκαν φωτογραφίες από όπλα και ναρκωτικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ίλιον: «Δεν ξέρω, δεν είδα» λένε οι εμπλεκόμενοι - Έρχονται νέα εντάλματα

Οι κατηγορούμενοι μαζί με μαθητές από άλλο σχολείο της Δυτικής Αττικής είχαν συστήσει μια συμμορία που μερικές από τις «δραστηριότητές» τους αφορούσαν ναρκωτικά, όπλα και οπαδικές επιδρομές, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Βίντεο από ΕΡΤ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της «συμμορίας» αντάλλασσαν μηνύματα μίσους και έμπλεκαν σε άγριους καυγάδες και συμπλοκές, κατόπιν ραντεβού που έκλειναν με αντίπαλες ομάδες, με έπαθλο την επικράτησή τους στη γειτονιά. Κατόπιν, τραβούσαν φωτογραφίες με ρόπαλα στα χέρια τους και τις αναρτούσαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ίλιον: «Δεν έχω σχέση με τον βιασμό του 15χρονου»

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να έχει αναρτήσει οπτικό υλικό όπου κρατάει στιλέτα, φορά μάσκα και γάντια, ενώ ένας άλλος 15χρονος κρατά τσιγάρα με ινδική κάνναβη και επιδεικνύει χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top