Β. Τόπαλος: Συγκλονίζει η γιαγιά του - Τι αποκάλυψε για τον τελευταίο αγώνα

Την Πέμπτη η κηδεία του 16χρονου αθλητή

Η γιαγιά του Βασίλη Τόπαλου μιλά για τον αγώνα του εγγονού της την ημέρα που έγινε ο σοβαρός τραυματισμός του / Βίντεο Alpha

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος με τον θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλο. Λίγες ώρες πριν του πουν το τελευταίο «αντίο», η γιαγιά του αποκάλυψε ότι την ημέρα που ο εγγονός της τραυματίστηκε σοβαρά είχε παλέψει με έναν αθλητή σε άλλη κατηγορία.

Βασίλης Τόπαλος: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τον θάνατο του 16χρονου αθλητή

Την Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου, που κατέληξε την Τρίτη, μετά από 15 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και θα ακολουθήσει η κηδεία του στο νεκροταφείο Σχιστού.

Βασίλης Τόπαλος: Τι συνέβη στο γυμναστήριο πριν την κατάρρευσή του

Λίγες ώρες πριν τον αποχαιρετήσει, η γιαγιά του, μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε ότι το παιδί την ημέρα της προπόνησης στο γυμναστήριο στην Καλλιθέα, όπου σημειώθηκε και ο βαρύτατος τραυματισμός του, είχε παλέψει σε αγώνα σπάρινγκ με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή, ο οποίος ήταν και περισσότερα κιλά.

Βασίλης Τόπαλος: Έρευνα για τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου

«Λιποθύμησε φαίνεται και έπεσε και χτύπησε βαριά το κεφάλι του. Το μωρό μας βρέθηκε στην εντατική. Εκεί έπεσε σε κώμα 17 μέρες και πέθανε. Εμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου 70 κιλά και το δικό μας ήταν 60 κιλά και 16 ετών. Αυτό ξέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θρήνος για τον 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλο

Θρήνος για τον 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλη Τόπαλο

Βασίλης Τόπαλος: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις συνθήκες θανάτου του

Αύριο, Τετάρτη (4/1) θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση και εν συνεχεία η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του νεαρού αθλητή.

Αυτή θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, καθώς η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητικής βίας ζήτησε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου κατ´ απόλυτη προτεραιότητα από τον αθλητικό εισαγγελέα. 

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε παρέμβει αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή και όλο αυτό το διάστημα διενεργεί, μέσω της αστυνομίας, προκαταρκτική εξέταση.

Βασίλης Τόπαλος

Ο νεαρός αθλητής κατέληξε 15 ημέρες μετά τη μάχη του στην εντατική

Βασίλης Τόπαλος: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου τον θάνατό του

Το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και άφησε την τελευταία του πνοή ο 16χρονος αθλητής εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει: 

«O ασθενής Τ.Β., διακομίσθηκε με το Ε.Κ.Α.Β. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, την 16/12/2022 σε κωματώδη κατάσταση, μετά από αναφερόμενη πτώση. Διασωληνώθηκε και υπεβλήθη σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος ανέδειξε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Χειρουργήθηκε επειγόντως για αφαίρεση οξέος υποσκληριδίου αιματώματος και στη συνέχεια διακομίσθηκε διασωληνωμένος, ώρα 18:40μ.μ. στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε βαριά κλινική κατάσταση και ετέθη άμεσα σε έντονη αποιδηματική αγωγή για τον έλεγχο του εκτεταμένου εγκεφαλικού οιδήματος.

Παρά την εντατική φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη όλων των ζωτικών του λειτουργιών, ο ασθενής δεν παρουσίασε κλινική και απεικονιστική βελτίωση κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Η κλινική του εικόνα και ο απεικονιστικός έλεγχος παρουσίαζε συνεχή επιδείνωση και τελικώς ο ασθενής κατέληξε στις 02/01/2023 και ώρα 14:16 μμ.».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top