Θ. Ρουσόπουλος: Κάνω στη σύζυγό μου το ίδιο δώρο κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς

«Σαν παιδί τα πιο ωραία μου Χριστούγεννα ήταν το 1970»

Όσα είπε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος / Βίντεο T Live

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Μιλώντας στην εκπομπή «T Live» στον Alpha, ο κ. Ρουσόπουλος αναπόλυσε τα Χριστούγεννα που του έχουν μείνει αξέχαστα, ενώ αποκάλυψε και το δώρο που κάνει κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς στη σύζυγό του, διευθύντρια Ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα.

Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

«Πέραν κάποιων κλασικών επετείων ή όταν γεννιέται ένα παιδί, ένα δεύτερο παιδί που φροντίζεις να κάνεις ένα δώρο που είναι συμβολικό και το θυμάται ο άλλος, αυτό που για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία είναι το δώρο που σκέφτηκα την πρώτη χρονιά που γνωριστήκαμε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τέλος του ’89, βλέπω ένα ανθοπωλείο ανοιχτό, μπαίνω μέσα και παίρνω ένα μπουκέτο από αυτά που λέμε μανουσάκια και μυρίζουν πάρα πολύ ωραία ή ζουμπούλια τα λένε. Από τότε, 34 Πρωτοχρονιές τώρα, αυτό είναι το δώρο που της κάνω σταθερά κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Θεόδωρος Ρουσόπουλος και Μάρα Ζαχαρέα

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα / Φωτογραφία NDP

«Έχω πει στα παιδιά μου εάν φύγω εγώ πρώτος, όπως συμβαίνει συνήθως γιατί οι γυναίκες είναι πιο ανθεκτικές, να μην ξεχνούν να βάζουν την μάνα τους να με θυμάται τουλάχιστον εκείνη την ημέρα», πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα είναι παντρεμένοι 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 26χρονο Βασίλη και την 22χρονη Άννα. 

H Mάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μαζί με τα παιδιά τους, Βασίλη και Άννα σε παλαιότερη εμφάνιση

H Mάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μαζί με τα παιδιά τους, Βασίλη και Άννα σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: Ndp

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Τα Χριστούγεννα που μου έμειναν αξέχαστα

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στα Χριστούγεννα που θυμάται με νοσταλγία όταν ήταν παιδί: 

«Σαν παιδί τα πιο ωραία μου Χριστούγεννα ήταν το 1970. Γεννήθηκα στην Κυπαρισσία, ο πατέρας μου ήταν τότε αγροτικός διανομέας, είχε τελειώσει γρήγορα την δουλειά του ένα απόγευμα και μου είπε να πάμε να κόψουμε δέντρο για να το στολίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που στολίστηκε Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πήγαμε μαζί έξω από την πόλη σε ένα μικρό δασάκι και θυμάμαι ότι κόψαμε ένα μικρό κυπαρισσάκι. Το στολίσαμε και μου φάνηκε θεώρατο, αν και δεν νομίζω να ήταν πάνω από δυο μέτρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top