Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο

Τριάντα χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1992 και ολοκλήρωσε την ευτυχία του με την απόκτηση των παιδιών του.

Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του STAR έκανε ένα throwback και ανέβασε μία φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την ημέρα του γάμου της, γράφοντας: «wedding anniversary».

Μάρα Ζαχαρέα: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο του γάμου της

H ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, τότε που και οι δυο ήταν μάχιμοι ρεπόρτερ. 

Ο έρωτάς τους έχει μείνει αναλλοίωτος μέσα στα χρόνια και απολαμβάνουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με τα δυο παιδιά τους, τον 26χρονο Βασίλη και την 22χρονη Άννα. 

«Να ερωτεύεσαι κάποιον που δε θα σε αφήσει ποτέ να κοιμηθείς με την απορία αν ακόμα αξίζεις», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Μάρα Ζαχαρέα. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! είχε αναφερθεί στον γάμο της και όσα έχει μάθει μέσα από αυτόν: «Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Μαθαίνεις τον άλλο αλλά και τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα. Για μένα, η δεμένη οικογένεια που κατάφερα να φτιάξω, με τα σωστά και τα λάθη μου, είναι ό,τι σπουδαιότερο έχω πετύχει στη ζωή μου. Όταν είμαστε νέοι, ίσως να μην το συνειδητοποιούμε, αλλά, όσο μεγαλώνουμε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα –στη δική μου την περίπτωση τουλάχιστον αυτό ισχύει– πως χωρίς την οικογένειά μας η ψυχή μας δεν θα είχε πατρίδα».

H Mάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος μαζί με τα παιδιά τους, Βασίλη και Άννα σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: Ndp

Το ζευγάρι παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, φροντίζει να περνά χρόνο μαζί. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια, τις όμορφες βόλτες στην πόλη μαζί με φίλους, ενώ τα καλοκαίρια τους τα περνούν στο ησυχαστήριό τους στην Πάρο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top