Μέτσοβο: Η 21χρονη κόρη υποψήφιου βουλευτή τραυματίστηκε από βεγγαλικά

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης και κόρη του Πένυ στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Όσα είπαν ο πολιτικός και η κόρη του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η 21χρονη κόρη του Γιάννη Λαϊνιώτη, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας με το κόμμα «Ελληνική Λύση» τραυματίστηκε από βεγγαλικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Λαϊνιώτης και η κόρη του, Πένυ μίλησαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ήμασταν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Αφού άλλαξε ο χρόνος άρχισαν να πετάγονται τα βεγγαλικά. Κάποια στιγμή χάνεται ο έλεγχος των βεγγαλικών και από εκεί που πεταγόντουσαν προς τα πάνω άρχισαν να φεύγουν μέσα στο πλήθος. Ένα από αυτά έσκασε δίπλα μου με αποτέλεσμα να με χτυπήσει ελάχιστα στο πόδι. Δεν ήταν βαρύς ο τραυματισμός. Από το σοκ έχασα την ακοή μου, ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Ο κόσμος πανικοβλήθηκε και αμέσως ήρθαν κάποιοι γιατροί, Ήμουν τυχερή γιατί αμέσως με συνέφεραν. Ήμουν αναίσθητη, χωρίς παλμούς για κανένα δεκάλεπτο» είπε η 21χρονη για τις δραματικές στιγμές που βίωσε.

«Νόμιζα ότι το παιδί μου το έχασα. Δεν ανέπνεε, δεν είχε παλμούς, δεν είχε σφυγμό. Αν δεν ήταν εκεί αυτοί οι άνθρωποι, οι γιατροί που τους έστειλε ο Θεός και πέσαν πάνω στο παιδί μου και το επανέφεραν μετά από 8-10 λεπτά» περιέγραψε ο κ. Λαϊνιώτης.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top